Şimdi Ara

'İphone is disabled' hatası lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkaaşlar, Elimde iphone 5 var itunes ile yazılım güncellerken telefon açılmadı. Siyah ekranda "iphone is disabled, connect to itunes" yazıyor. Bağlıyorum fakat itunes "cihazı erişime açmak için telefondan izin verin" diyor fakat tel açılmıyor ki izin vereyim. Lütfen bilen biri yardımcı olsun.

• telefonu dfu moda alın. daha sonra itunesten restore etmeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

telefonu dfu moda alın. daha sonra itunesten restore etmeyi deneyin

Öncelikle cevabiniz için tsk ederim. hocam maalesef onu da denedim. Siyah ekran var ve ekranda Iphone is disabled yaziyor yine. Anlamadim gitti. Defalarca denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel kapali haldeyken Home tusuna basili tutarak usb yi baglayin recovery moda alinsin sonra kurulum yeniden yaparsin

• Hocam onu da yaptim. Maalesef sonuç ayni. Recovery bittikten sonra tel acilmiyor. İTunes görüyor ama devam etmek için erişim izni istiyor. Lanet Tel bi acilsa, her turlu izni vereceğim. Ama acilmiyor.

• hocamwww.icloud.com dan giris yap ordan iphoneu bula bas ordanda bütün bilgilerini sil daha sonra restore et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperROCK -- 21 Aralık 2014; 2:43:22 >
  • Yada aracı bir programla quit recovery mode yap. Bir iPad mini'de aynı durumla karşılaştığımda bu şekilde çözülmüştü ama hangi program hatırlamıyorum. Hangi programdı hatırlamıyorum. Aracı program derken itools, ifaith vs vs ama hangisi emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sorun çözüldü.
    DFU moda alıp, İtunes ile MANUEL güncelleme yapınca açıldı telefon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.