Bildirim
iphone-itunes müzik vs. yükleme silme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yükleyeceğim müzikleri iTunese at eşitle cihazla iTUnesi iTunesteki müziklerin hepsi cihaza da geçer. -
itunes içindeki müzikleri seçip silemiyorum ve yeni müzikte ekleyemiyorum.. sadece şarkılar görünüyor,çalınabiliyor fakat başka bir şey yapılamıyor.. -
ilginç.
normalde itunestaki şarkıların hepsi yüklenir.itunes arşivinde olmayan şarkılarda silinir. -
quote:
Orijinalden alıntı: v.carter
itunes içindeki müzikleri seçip silemiyorum ve yeni müzikte ekleyemiyorum.. sadece şarkılar görünüyor,çalınabiliyor fakat başka bir şey yapılamıyor..
Telefonu takmadan dene bunu. Sileceklerini seç ve "delete" tuşuna bas. -
neyse manually'i manage'i seçtim sildim butun şarkıları.. düzeldi .. -
beyler ben itunes üzerinden silme ekleme yapabiliyorum ama eşzamanla deyince eşzamanlama yapıyor sonra ipod da görünmüyor şarkılar.silinenler de silinmemiş oluyor falan.sharepod diye bir uygulamadan açtım ipod touch'um için read only diyor.ne yapmam lazım jb li cihaz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X