Şimdi Ara

iphone kapalıyken alarm neden çalmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirTemel

android de çalıyor mu ki?

Yeni cihazların hiç birinde yok böyle bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen demek ki yıllar önceden iPhone geleceği görmüş, en son nokia dan hatırlıyorum kapalıyken aram çalma durumunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen uyurken ağzınla melodi çalabiliyormusun ki bunu bi telefonun yapmasını bekliyorsun

Şaka için yazdığını söyle yoksa gerçekten üzülürüm.
    20-25 sene önceki takoz denilen aletler yapıyordu bula bula bu örneği mi buldun?

La olum senin yaş kaç ? 20 25 sene önce türkiyede telefonmu vardı. Ayrıca bu söylenilen özellik yeni cihazlarda yok

38, yaşına bakmadım ama yaşın ermiyorsa yorum yapmasaydın en azından iyidi.
    Ericsson 337-388 gibi telefonlardan araştırmaya başlayabilirsin.
    Öncesini hatırlamıyorum bile..

İyi 38 sene boşa yaşamışsın. Adam iphone diyor iphone sen neyin kafasındasın bu adam burda hangi telefonda var demiyor iphone da niye yok diyor. Dedimya işte sen 38 sene boşa yaşamışsın sen daha okudunu anlayamıyorsun.

Saçma sapan konuşup haklı duruma mı geçeceğini sanıyorsun.
    Ben hangi telefonda olduğunu söylemiyorum yaşının ermediği telefonlarda dahi olan özelliğin iphone'da olmadığını söylüyorum.
    Sen okuduğunu anlamaya başla da sonra bana dönüp eleştirme hakkına kavuşursun.

Forumun seviyesini senin gibi çoluk çocuk sayesinde iyice diplere vurdu...

Dayın mı doğurdu seni kardeş yoksa enişten mi ? Anlama kıtlığı var sende

Ağzını topla dengesiz çocuk. Anlama kıtlığının kimde olduğu belli.
    Lanlı lunlu konuşma hakkını sana kim verdi?

Konuya cevap vermek zorunda değilsin, hayatında kapalıyken alarm çalabilen telefon görmediysen kapat çeneni devam et hayatını yaşamaya. Kendini kasmana zorlamana ıspatlama çabası göstermene gerek yok.

şimdi kesinleşti seni dayın doğurmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarınız kapalıyken, internette gezmeyi istemek gibi birşey bu. Sonuç olarak iPhone üzerinde bir işletim sistemi koşuyor, aynı şekilde Android'de de ve bu işletim sistemleri kapalıyken herhangi bir kod çalıştırmak mümkün değil. Ancak Nokia tam olarak nasıl bunu gerçekleştiriyordu bilemiyorum. Teknolojik olarak işletim sistemi kapalıyken alarm çaldırmak zor bir sistem değil. Daha ufak bir kernel ile ekran kapalıyken alarm kontrol ettirilebilir veya bu donanımsal olarak çözülebilir. Ancak bu daha büyük bir soruyu gündeme getirir. Ya telefon kapalıyken sarjı biterse, bu sistemler de batarya tüketecek sonuçta ve siz telefon kapalı alarm çalacak diye beklerken, geç kalabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.