Bildirim
İphone kapanıyor. Açıldığında pin sormuyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimde basima geldi 1.5 ay once,pin sormamasi normal cunku tamamen kapanmiyor cihaz yani restart gibi birsey.Ayarlar>genel>hakkinda>tanılar ve kullanım> tanılar ve kullanım verilerin de panic.plist diye bir şey var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktim ama yok. Siz sorunu nasil cozmustunuz ?
Son Yüklediğin Birşey Varsa Kaldır Olmadı Restore Çak Gitsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratti57
Baktim ama yok. Siz sorunu nasil cozmustunuz ?
Benimki kendiliginden gecmisti.Olmamasi iyi.Cihaz JB li ise son yuklediginiz tweak vs. silin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 10 Ağustos 2012; 12:28:57 >
dün aksam cihaza restore yaptım. Ardından son yedeklemeyi geri yükle yaptım. Smslerim notlarım resimlerim hepsi geri yüklendi ancak, uygulamalar yüklenmedi. Daha sonra onları tek tek yükledim. 2 saat kadar cihaz kapanmadan çalıstı ama sonra tekrar kapattı kendini. bi türlü çözemedim. yardım edermisiniz. -
dün aksam cihaza restore yaptım. Ardından son yedeklemeyi geri yükle yaptım. Smslerim notlarım resimlerim hepsi geri yüklendi ancak, uygulamalar yüklenmedi. Daha sonra onları tek tek yükledim. 2 saat kadar cihaz kapanmadan çalıstı ama sonra tekrar kapattı kendini. bi türlü çözemedim. yardım edermisiniz. -
geri yükleme yapma -
Yeni bir iphone olarak tanit Buda olmassa servise ver
Yeni iphone olarak tanıtım. Test ediyorum su an. bakalım.Teşekkür ederim.. Ama içindeki herşey sıfırlandı.
Eski yedek klasörü duruyor sanırım pcde. İtunes tercihler kısmında görünüyor. En azından notları ve sms leri nasıl geri getirebilirim bilginiz varmıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratti57
Yeni iphone olarak tanıtım. Test ediyorum su an. bakalım.Teşekkür ederim.. Ama içindeki herşey sıfırlandı.
Eski yedek klasörü duruyor sanırım pcde. İtunes tercihler kısmında görünüyor. En azından notları ve sms leri nasıl geri getirebilirim bilginiz varmıdır.
İcinden parca parca geri getiremezsin o yedegi de sil bence kafani karistirmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X