Şimdi Ara

iphone kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim kapalı kutu iphone um yarın geliyor. arkadaşla beraber direk avea servisine gidip kayıt ettirebilir miyiz kapalı kutu cihazı yoksa öncelikle açıp kırma işlemlerini falan yapmam lazım mı? acil cvp yazarsanız sevinirim.foruma baktım birkaç şey buldum ama tam olarak istediğim cevabı alamadım gereksiz yere konu açtıysam şimdiden özür

• cevabı bu başlıkta bulabilirsiniz :
    http://forum.donanimhaber.com/m_19161397/tm.htm

yok uğraşamam diyorsanız ben cevapliyim
    telefonu yanınızda götürmenize bile gerek yok
    imei no'sunu söylemeniz yeterli..
  • çok teşekkür ederim ilginiz için
  • IMEI numarası için telefona kod falanda girmene gerek yok.kutusunun bide telefonun arkasında yazıyo.10 ytl de para alıyolar
  • turkcell extra larda yapıyorlar kayıt

pasaport ve imei numarası 5 ytl ile yaptırabilirsin . bugün yaptırdım bir tane bakırköy capacity den
  • hayırlı olsun size birkaç sorum var iphoneyi nerden?,nasıl? ve ne kadara aldnız?
  • 432 dolara newyorktan aldırdım ben bugün geçti elime.
    buna şarkıyı nasıl yükleyecez acaba :)
  • aekadaşlae telefon kayıt dışı olduğunda ekrana nasıl bir msg geliyor
  • 418 $ a Amerika dan bir arkadaşım getirdi ayrıca kayıtla ilgili de bilgi vereyim bugğn vereyim kutunun altında imei numarası var bu yğzden telefonu açmaya gerek olmuyor ayrıca ben izmir kordon Avea müşteri hizmetlerinde yaptırdım para da almadılar.
  • son 1 sene içinde giriş çıkış yapmış olma şartı var değil mi arkadaşlar?

ben evden pasaportumu istedim geldi ama son 1 sene içinde giriş çıkışım yok malesef.. yaparlar mı yine de?
  • en üstte verdiğim linkte 500 kere soruldu bu ve benzer sorular
    ancak o başlık sabitlenmediği ve arka sayfalara düştüğü için sık sık aynı sorular soruluyo tabi..
    2007'de girişiniz varsa kabul ederler..2007
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.