Şimdi Ara

Iphone kılıfı nerde bulunur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
17.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel telefondaki programlar da ilgimi çekti nerden indirebilirim
  • ben bugun gittigyordaki dcshopdan siyah deri iphone kilifi aldim ve tavsiye ederim kesinlikle.fiyatida beyzaya gore cok uygun ve hakiki deri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

ben bugun gittigyordaki dcshopdan siyah deri iphone kilifi aldim ve tavsiye ederim kesinlikle.fiyatida beyzaya gore cok uygun ve hakiki deri.

tam oturuyomu yoksa bolmu?? yani üzerinde boşluk kalıyormu tel içindeyken? fiyatı çok iyimiş 15 ytl. kullanışlıysa bizde alalım..
  • birde resimden anlaşılamıyor arkasıda önü gibi düz derimi yoksa kemer için filan çıkıntı varmı??

• quote:

Orjinalden alıntı: denizwaterpolo5

quote:

ben bugun gittigyordaki dcshopdan siyah deri iphone kilifi aldim ve tavsiye ederim kesinlikle.fiyatida beyzaya gore cok uygun ve hakiki deri.

tam oturuyomu yoksa bolmu?? yani üzerinde boşluk kalıyormu tel içindeyken? fiyatı çok iyimiş 15 ytl. kullanışlıysa bizde alalım..

tam otururp oturmaması cok onemlı

acıkcası beyza'dan almayı planlıyodum ama bu urun de ıı ve kullanıslıysa, iphone ıcınde bosta gıbı durmuyosa bunu alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

quote:

Orjinalden alıntı: denizwaterpolo5

quote:

tam otururp oturmaması cok onemlı

acıkcası beyza'dan almayı planlıyodum ama bu urun de ıı ve kullanıslıysa, iphone ıcınde bosta gıbı durmuyosa bunu alalım

Bende ayni tereddutu yasayarak bi turlu karar verememistim.sonunda bi cesaret istedim ve gelince gordumku kilif tam istedigim gibi.tam oturuyor iphone.zaten kilif iphone icin seri uretilmis,kutusunun arkasinda yaziyor.arkasida ayni onu gibi,yani cikinti falan yok kemer klipsi icin,dumduz.gg'daki ilandaki resim fotomontaj gibi ama hakikaten kilifi gecirince ayni goruntu cikiyor durus olarak.ben siyahini aldim,memnunum.sanirim beyzaninki ile bi fark yok bu kiliflar arasinda.40ytlde bana cok yuksek geldi beyzaninki icin.

• ok yorum ıcın tesekkurler.. bekledıgım haber buydu..
    Klıps olmaması ve oturması cok ıyı olmus aldım gıttı
  • GittiGidiyor da iphone için yeni bir kılıf yanında ekran koruyucu jelatınde verıyohttp://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPHONE-SlimLine-deri-kilif-VE-KORUYUCU_W0QQidZZ6926962 Kılıf hoş gibi görunuyo degısık bir tasarımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 18 Kasım 2007; 19:23:11 >
  • her iPhone'a lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: |PiranhA|

http://ipod.brando.com.hk/prod_list.php?dept_id=001&cat_id=021&cat=iPhone&dept=iPod+Model

5 aralığa kadar ücretsiz kargo seçeneği var.

bu brando firması tamamen güvenilir bir firmadır. yaklaşık 3-4 siparişim çinden Türkiyeye 8 günde sorunsuz bir şekilde ulaşmıştı. iphonu mu yeni aldım kısmetse buradan tüm parçaları sipariş edeceüğim bilginiz olsun..

piranha bu ücretsiz kargo Türkiye için geçerli mi, orda ekran koruyucu ve ayarlı kulaklık adaptörü güzelmiş ilgimi çekti de.

• arkadaslar kilif guzel hos ama o kilifla kendinizi konusurken dusundunuz mu hic??? yani hep bi yerde saklamak icin derseniz guzel ama konusurken nasil kullanicaksiniz? cikintilar biraz tuhaf durmazmi? sadece hayal gucunuzu kullanin derim.
  • Arkadaşlar bende çok araştırdım ve gittigidiyordan DC-CEPSHOP' dan sipariş ettim geldi kılıf gerçek deri ve tam oluyor iPhone için üretilmiş ayrıca önünde koruyucu bir şey var ekrana darbe gelmesini engelliyor, hem fiyat hemde kalite olarak gerçekten çok memnun kaldım satıcıda düzgün ve ilgili tüm arkadaşlara tavsiye edrim.

eğer vakit bulursam resmini çekip buradan görmeniz için eklerim ama aşağıdada web adresi var oradanda görebilirsiniz

http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-Siyah-Deri-Koruma-Kilifi_W0QQidZZ6818667

• 5 aralığa kadar bedava kargo

http://mobile.brando.com.hk/prod_list.php?cat_id=0744&dept_id=093

firma güvenilir ben bizzat 4 sipariş verdim ve 4ü de sorunsuz elime ulaştı..
  • Heee şunuda belirteyim kılıf öyle Hong Kondan falan gelmedi direk İstanbuldan 1 günde kargo adresime getirdi.
  • gitti gidiyordan dc nın kılıfını aldım bugun elıme ulastı oldukca begendıgımı soyleyebılırım ..

Beyzanın kılıfları yazıcıoglunun yanındakı pasajda ve yazıcıoglunun bırıncı katında satılıyor onlara da bakmıstım..

Taba rengı cok hosuma gıtmıstı ama anlamsız pahalı .. Bu kılıfın bır yuzunde DC logosu var arkası yazısız..

Beyzanınkınde once logo arkada beyzacases yazısı var .. Yazılara markalara gıcık olanlara duyrulur..

coupe96 tavsıyen ıse yaradı tesekkurler..

Bu arada beyzanın kılıfları yazıcıoglunda daha ucuz satılıyor bılgınız olsun 30 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 21 Kasım 2007; 12:05:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

gitti gidiyordan dc nın kılıfını aldım bugun elıme ulastı oldukca begendıgımı soyleyebılırım ..

Beyzanın kılıfları yazıcıoglunun yanındakı pasajda ve yazıcıoglunun bırıncı katında satılıyor onlara da bakmıstım..

Taba rengı cok hosuma gıtmıstı ama anlamsız pahalı .. Bu kılıfın bır yuzunde DC logosu var arkası yazısız..

Beyzanınkınde once logo arkada beyzacases yazısı var .. Yazılara markalara gıcık olanlara duyrulur..

coupe96 tavsıyen ıse yaradı tesekkurler..

Bu arada beyzanın kılıfları yazıcıoglunda daha ucuz satılıyor bılgınız olsun 30 ytl

rica ederim,sevindim beğenmene.
    güle güle kullan...
  • iphone uma kılıf almaya karar verdım fakat kılıf konusunda cok kararsız kaldım gittigidiyor da bıcok cesıt var fakat resımlerle nekadar kullanıslı oldugu pek anlasılmıyo bu yuzden sızlerın kullandıgı ve tavsıye ettıgı kılıf ı alıcam soyle kullanıslı karızmatık iphone a yakısır bısey olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

iphone uma kılıf almaya karar verdım fakat kılıf konusunda cok kararsız kaldım gittigidiyor da bıcok cesıt var fakat resımlerle nekadar kullanıslı oldugu pek anlasılmıyo bu yuzden sızlerın kullandıgı ve tavsıye ettıgı kılıf ı alıcam soyle kullanıslı karızmatık iphone a yakısır bısey olsun

coupe96 ve ben aynı kılıfı kullanıyoruz sahsen ben oldukca memnunum .. hıc bır sorun yaratmadı
    kullanılsı kalıltelı ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.