Şimdi Ara

Iphone kılıfı nerde bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
17.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, iPhone için özel ekran ve diğer çizilmelere karşı kılıf arıyorum, Ankara'dayım, bulanınız varsa cevap verebilir mi, nerde bulabilirim?

• henüz pek yaygın bir telefon olmadığından olsa gerek piyasada pek aksuarı yok , benwww.boxwave.com 'dan aldım sorunsuz geldi ,Turkiyeye gönderim yapan nadir sitelerden biri ,bir bak istersen
  • Saol DeepAcidJzz, ama bu kadar az paralı bir şey astarı yüzünden pahalıya gelmez mi? Sen hangi modeli kaça getirtin?

Bir de iTouch sanırım Türkiye ye gelmedi bilmiyorum ama onun kılıfı da olabilir gibime geliyor Türkiye'de varsa, ama kulaklık da boşluğu var mı o kılıfın tabi bilmek lazım. En güzeli tabii iPhone kılıfı veya o tarz bi şey bulunabilmesi Ankara'da, rastlaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmando -- 14 Kasım 2007; 11:45:35 >
  • ben 2 parça sipariş verdim ;

iPhone Headset Adapter, Apple iPhone
    SKU: bw-155-2661-0 1 $9.95 $9.95
    Active Case, Apple iPhone, Crystal Clear
    SKU: bw-13-2661-1154 1 $27.95 $27.95

Subtotal $37.90
    Shipping $11.00
    Tax $0.00
    Total $48.90 , görüldüğü gibi 11 dolar kargo tuttu , türkiyede kılıfı bulana kadar çizilmesi çarpılması riski bedeli olarak saydım kargo parasınıda :)
    ipod kılıfı olacağını sanmıyorum dediğin gibi olsada en azından kulaklık boşluğu yoktur.
  • Peki kaç günde elimde olur?
  • başka sitelerden ve buradan aldıklarım genelde 7-10 gün arasında geldi bugüne kadar
  • Bir şey daha, senin aldığın kılıf teli çok kalınlaştırıyor mu ve plastikten mi yapılmış, bi de sanırım 75 doları geçince kargo ücretsiz orda di mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yerde Iphone buldum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim aldığım yarı sert cam gibi şeffaf plastik malzeme oldukçada ince o yüzden belirgin bir kalınlık yaratmıyor , ücretsiz kargo sadece amerika içi geçerli sanırım uluslararası ücretsiz göndereceklerini zannetmiyorum
  • gittig'da iki farklı deri kılıf seçeneği gördüm.biri beyza diye bişey öbürüde dc mi ne öyle bir marka.biri 19 ytl idi öbürü 39 ytl.39 ytl olan slim falan daha güzel gözüküyor ama kullanan arkadaşlara sormak lazım.kullanan varsa yorumunu yazsın lütfen.
  • @DeepAcidJzz peki senin kılıfın (ki sitedeki en güzeli bence de o) ekranı koruma özelliği var mı (varsa nasıl koruyor?), bir tane bayağı sert kılıf var metalden sitede onda screen guard var ama o touch screen özelliğini kaldırmaz mı ki? Saol diğer cevaplar için bu arada.
  • Bende aşağıdaki kılıfı satın aldım 7 dolar civarı da kargo ekleniyor fiyatın üzerinde 1 haftada elime geçti;kılıfı çıkarmadan dock'a konabilmesi çok kullanşlı

http://www.beyzacases.com/pd_apple_iphone_multiflip_leather_case_croco_black.cfm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 14 Kasım 2007; 14:57:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karmando

Arkadaşlar merhaba, iPhone için özel ekran ve diğer çizilmelere karşı kılıf arıyorum, Ankara'dayım, bulanınız varsa cevap verebilir mi, nerde bulabilirim?

Ebay de tonla çeşit var, seç beğen al derim, yaklaşık bir hafta içinde geliyor.
  • yurtdısından almaya cekınen arkadaslar ıcın alternatıf olarak gg dede beyazcases'ın urunlerı satılmakta 1 gundede elınıze ulasıyor yaklasık yurtdısından 20-25 ytl pahalıya alıyorsunuz gerçi
  • Evet bende sımdıye kadar duzgun bır kılıf bulamadım secenek cok fakat genelde hep cihaz ın boyutunu 2 katına cıkartıcak kılıflar var bıldıgınız ınce estetık kullanıslı bır kılıf varmı ?_
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Evet bende sımdıye kadar duzgun bır kılıf bulamadım secenek cok fakat genelde hep cihaz ın boyutunu 2 katına cıkartıcak kılıflar var bıldıgınız ınce estetık kullanıslı bır kılıf varmı ?_

daha yenı aynı kılıfın sıyahından aldım cıdden cok hos ve ınce bır tasarıma sahıp kılıf

http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPHONE-SlimLine-deri-kilif-TAN_W0QQidZZ6705180

• Bunu bende gördum fakat yanındakı dıkıslerden dolayı bana biraz kalın gıbı geldı belıde fotorafdan dolayı öyledir en iyisi 4-5 cesıt kılıf almak heralde
  • http://www.beyzacases.com/pd_apple_iphone_slimline_vertical_leather_pouch_case_vintage.cfm

bu urunu guselmıs .. hem kalın degıl hem de kemere takmayı anlamsız bulanlar ıcın cok ıı bır cozum ..

gıttı gıyorda verılen urunle bu aynıymıs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 16 Kasım 2007; 10:25:11 >
  • Ama biraz pahalı gibi sanki 40 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.candemir -- 16 Kasım 2007; 12:45:10 >
  • http://ipod.brando.com.hk/prod_list.php?dept_id=001&cat_id=021&cat=iPhone&dept=iPod+Model

5 aralığa kadar ücretsiz kargo seçeneği var.

bu brando firması tamamen güvenilir bir firmadır. yaklaşık 3-4 siparişim çinden Türkiyeye 8 günde sorunsuz bir şekilde ulaşmıştı. iphonu mu yeni aldım kısmetse buradan tüm parçaları sipariş edeceüğim bilginiz olsun..
  • bu nasil???

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.