Bildirim
İphone klavyesinde bi tek ben mi sorun yaşıyorum?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yalnız değilsin 2,5 sene 7 kullandım. Sonra 11 e geçtim aynı sorun var bende switkey kullanıyorum biraz daha iyi diyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Alışmak zor olacak ama bir de böyle deneyeyim bakalım. -
Türkçe klavyede hatasız yazmak zor baya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben kendime kızıyordum meğerse herkes de aynıymışla. Xiaomi vardı onda sorun yoktu. İphone11 de bildiğin yazamıyorum ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4s’ten beri iphone kullaniyorum. Turkce klavyede yazmak imkansiz benim icin. O yuzden hangi modeli alirsam alayim ingilizce kullanirim klavyeyi. Benim icin telefon ne kadar buyuk olursa o kadar zor yaziyorum, bunu farkettim. iphone6’da cok kolay yazarken 7plusa gecince zor yazmaya baslamistim. Xs’e gecince rahatladim. Sonra pro max’e gectim yine zorlandim. Simdi pro kullaniyorum ve pro max’e nazaran daha rahat yaziyorum
ben ingilizce klavye kullanıyorum daha kolay bir de t9(metin tahmini) ayarını aç hata da yapsan düzeltiyor he nadiren hatalı da yazabiliyor ama genel olarak dogru yazıyor
-
İse yaradimi
Hayırquote:
Orijinalden alıntı: papadoc.
İse yaradimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone çalındı savcılık
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- iphone 11 pro max nfc var mı
- iphone 18.1 güncelleme
- ipados 18 alacak cihazlar
- şeffaf kılıf beyazlatma
- apple müzik öğrenci
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X