Onbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
356147 gün 13 s. 33 dk. kaldı
Trendyol ve Wayfair sitelerinde çocuk ticareti
Şifreli yöntemlerle çocuk ticareti yapıyorlar. Alakasiz ürünlere cok yüksek fiyatlar koyup açıklamada satılan çocuklar hakkında ufak tefek bilgielr veriyorlae
Televizyonda yayınlar nasıl hiç donmuyor
internetten canli yayin izledigimiz zaman illaki bi sıkıntı oluyor, ya kalite düşük ya donuyor vs. Ama televizyonda oyle degil, adamlar mükemmel kalitede görüntüyü hic donmadan canlı olarak veriyorlar. Bu nasıl oluyor
İcloud anahtar zincirini chromea aktarabilir miyiz?
|
Esmer kumral sarışın ne demek
kac yaşına geldim bunu hala öğrenemedim, millete sormaya da utanıyorum, reislerim şimdi saçı siyah olana esmer sarı olana sarışın kahverengiye dönük olana kumral diyorlar. Ama bazı insanlar var mesela saçı simsiyah ama ten rengi bembeyaz. Ona esmer mi diyecez
Bütün dünya nasıl birbiriyle anlaşmalı hareket ediyor
mesela apple istese iphone 11i 5 6 sene önce üretemez miydi, ya da samsung s20yi. Şimdi bi tane marka çıksa piyasaya 5 10 sene sonranın teknolojisini sunsa piyasayı darmaduman eder. Ama huawei olsun apple olsun samsung olsun çıkardıkları telefonların özelikleri hep birbirine benzer, biri digerinden bariz farkla önde degil hicbir zaman. Hepsi farklı ülkenin markaları, mesela oppo neden ileri teknoloji Sunup piyasayı tek basına ele geçirmiyor, hepsi birbiriyle anlaşma içinde, bu çok açık bi sekilde belli olan birşey. Simdi Çinde bi marka çıkıp ileri teknoloji sunsa onlara kim ne diyebilir ki? Çin hem piyasayı ele geçirmiş olur hem de çok para kazanır, neden yapmıyorlar
Yuh i20 ikinci eli 120bin olmuş
|
Marvel evrenine giris nerden yapılmalı
|
İphone fiyatları neden artmıyor
İphone klavyesinde bi tek ben mi sorun yaşıyorum?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.426 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 343 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu