Şimdi Ara

Yuh i20 ikinci eli 120bin olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2018 yılı Kasım ayında full paket cam tavanlı düz vites 2016 model 1.2 hyunda i20 aldım. Araba 25bindeydi, 65 bin liraya almıştım. Ucuza falan almadım fiyatlar aşağı yukarı o seviyedeydi. Demin bi bakayım dedim son fiyatlar ne bizim aracın diye. Ayni araba (2016 2017 full cam tavali düz vites) ortalama fiyat 120binden satıyorlar. Lan noldu böyle daha iki sene bile olmadı, ulke mi battı, tum ulke de büyük bi deprem mi oldu, dinozor istilasina mi uğradık noldu boyle, 2020 sıfır full paketlisi aracın 170 bin liraya satıyorlar. Lan i20 lan 170bin tl ne. Araba degistirmeyi düşünüyordum korkudan diger araclarin fiyatlarina bile bakmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianman -- 6 Temmuz 2020; 14:13:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dandik i20 bile 120 bin olduysa durum vahim demektir

• Hocam öncelikle günaydın

Aracınız Elite donanım ve cam tavanlı ise o fiyat civarında haklısınız. Üç aşağı beş yukarı buradan kasko değerlerinden bir şeyler çağrışım yapılabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Hocam öncelikle günaydın

Aracınız Elite donanım ve cam tavanlı ise o fiyat civarında haklısınız. Üç aşağı beş yukarı buradan kasko değerlerinden bir şeyler çağrışım yapılabilir..
    https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
    Hocam arabalara çok ilgim olmadığından takip etmiyorum hiç. Evet bahsettigim arac cam tavanlı elite paket, 2018 Kasım ayında ya daha, 65e aldığım arac 2 sene geçmeden 120bin olmuş, şok olsum yemin ederim fiyatları görünce

• 2010 öncesi araçlara bakıyorum, ufkum açlıyor kapatıyorum malum siteyi :D. Sanırım emekli olunca bir döküntü alabilirim :(
  • bahsettiğiniz yılda bende leon alacaktım az daha para biriktireyim fr donanım alayım demeye kalmadan uçtu gitti piyasa,işin komik tarafı siz şuan aracınızı sattınız diyelim 110-115 bin liraya yerine alacağınız araçta aynı sınıftan bişey olacak daha üstünü alamıyorsunuz cepten para çıkmadan

inanılmaz arttı öyle böyle değil 100 bin liralar öyle kolay biriken bi miktar mı,100 bin verip aldığın araç kutu gibi bişey olacak
  • Sıfırı 160 bin olunca öyle oluyor.

Geçen sene 100 bine aldığım i20 2. eli şimdi 150 binden gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Dandik i20 bile 120 bin olduysa durum vahim demektir
    Dandik Clio fiyatlarıyla yarışıyor gerçekten hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

bahsettiğiniz yılda bende leon alacaktım az daha para biriktireyim fr donanım alayım demeye kalmadan uçtu gitti piyasa,işin komik tarafı siz şuan aracınızı sattınız diyelim 110-115 bin liraya yerine alacağınız araçta aynı sınıftan bişey olacak daha üstünü alamıyorsunuz cepten para çıkmadan

inanılmaz arttı öyle böyle değil 100 bin liralar öyle kolay biriken bi miktar mı,100 bin verip aldığın araç kutu gibi bişey olacak
    Hocam o dönem arabalara baktığımda şuraya bak ya 65 70 bin liraya araba bulamıyoruz diyordum

• quote:

Dandik i20 bile 120 bin olduysa durum vahim demektir
    Dandik derken kral, sen ne kullanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cristianman

Dandik derken kral, sen ne kullanıyorsun

Alıntıları Göster
    Benim şuan aracım yok ama bir kaç yil fluence kullanmıştım.
    Bu arada yanlış anlamayın ben sadece i20 nin bu fiyat etmeyeceğini söylemek istiyorum. Bit kadar araç ne konfor var ne güvenlik. Rüzgarda savrulan bir araç sonuçta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 6 Temmuz 2020; 14:41:9 >
  • quote:

Bu arada yanlış anlamayın ben sadece i20 nin bu fiyat etmeyeceğini söylemek istiyorum. Bit kadar araç ne konfor var ne güvenlik. Rüzgarda savrulan bir araç sonuçta .

Alıntıları Göster
    Hocam degil i20 bmw 320 bile bu fiyat etmez. 120bin tl ne demektir ya. 5 bin tl maaşı olan maaşının yarısını kenara koysa 4 5 senede anca alabiliyor ki 5 bin lira günümüzde iyi bir maaş ve bu maaş civarı iş bulmak çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianman -- 6 Temmuz 2020; 14:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristianman

Hocam degil i20 bmw 320 bile bu fiyat etmez. 120bin tl ne demektir ya. 5 bin tl maaşı olan maaşının yarısını kenara koysa 4 5 senede anca alabiliyor ki 5 bin lira günümüzde iyi bir maaş ve bu maaş civarı iş bulmak çok zor

Alıntıları Göster
    Valla bilemiyorum artık . İstanbul'da yaşıyorum çoğu kişinin altında BMW, Mercedes var millet parayı nerden bulup alıyor anlamiyorum . 20 yaşlarında gençler altında Porsche ile geziyor şaka gibi

• quote:

Valla bilemiyorum artık . İstanbul'da yaşıyorum çoğu kişinin altında BMW, Mercedes var millet parayı nerden bulup alıyor anlamiyorum . 20 yaşlarında gençler altında Porsche ile geziyor şaka gibi

Alıntıları Göster
    Hocam istanbulda 20 milyon insan var. Şehrin %1i zengin olsa 200bin kişi yapıyor. Küçücük şehirde 200bin tane bmw mercedes olursa, gözünüze çok fazlaymış herkes bmw mercedes kullanıyormuş gibi gelir.

• 2015 model Corolla ful paket liste fiyatı 95.000 TL takas ile 60.000 TL ye aldik .şuan araba 150.000 TL diyorum ve susuyorum yakında dünyanın en boktan 10 ekonomisine de gireceğiz zaten hedeflere yaklaşıyoruz :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppidi gezen balon

2015 model Corolla ful paket liste fiyatı 95.000 TL takas ile 60.000 TL ye aldik .şuan araba 150.000 TL diyorum ve susuyorum yakında dünyanın en boktan 10 ekonomisine de gireceğiz zaten hedeflere yaklaşıyoruz :))
    Bence de hocam

• Ekimde 65e aldığım jazza 110 verdiler. Piyasa hiç iyiye gitmiyor araç yükseltmek istiyorum ancak zor

• quote:

Alıntıları Göster
    Yaw moueson nerden biliyorsun konforunu güvenliğini? Rüzgarda savrulduğunu?

B segment araç işte, Clio über süper model mi?

Renault daha düne kadar Toros yapıyordu, nissanı sömüre sömüre bu hale geldi.

Buna rağmen hala batma muhabbeti dönüyor.

Batmasın ama Fiat a söyleyecem alacak Renoyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Yaw moueson nerden biliyorsun konforunu güvenliğini? Rüzgarda savrulduğunu?

B segment araç işte, Clio über süper model mi?

Renault daha düne kadar Toros yapıyordu, nissanı sömüre sömüre bu hale geldi.

Buna rağmen hala batma muhabbeti dönüyor.

Batmasın ama Fiat a söyleyecem alacak Renoyu

Alıntıları Göster
    İ20 den bahsedildiğini bilmesek swift zannedersin yorumun sığlığına bak bu adamın R*nault fanboyluğu itici bir boyut aldı gerçekten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.