Şimdi Ara

iPhone kulaklık modunda takılı kaldı, hoparlörden ses gelmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
318.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunun sebebi lightning girişindeki toz. Kulaklık yuvasındaki değil. Lightning pinlerinden 2 tanesi harici ses taşıyor. Kürdan ile lightning girişini temizleyin düzelecek. 3-4 arkadaşımın başına geldi şirkette, hepsini öyle düzelttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynı sorun bende oldu acil yardım edin içine sokmadıgım şey kalmadı şarja taktım kuturrum fon makinası ile herşeyi yapım ama daha düzelmedi ne yapmam gerkiyor başka
  • davidoff11tr kullanıcısına yanıt
    15 iş günü kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibo02

arkadaşlar aynı sorun bende oldu acil yardım edin içine sokmadıgım şey kalmadı şarja taktım kuturrum fon makinası ile herşeyi yapım ama daha düzelmedi ne yapmam gerkiyor başka

Yazılan herşeyi denedim olmadı. Siz nasıl çözdünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctors03

quote:

Orijinalden alıntı: halilibo02

arkadaşlar aynı sorun bende oldu acil yardım edin içine sokmadıgım şey kalmadı şarja taktım kuturrum fon makinası ile herşeyi yapım ama daha düzelmedi ne yapmam gerkiyor başka

Yazılan herşeyi denedim olmadı. Siz nasıl çözdünüz?

Alıntıları Göster
    Dostum daha yeni yaşadım bu sorunu. Kulaklığı sertçe çıkarıp takmak çözüm falan değil. Kulak çöpüyle bir kaç. kez temizle sonra cihazını kapat kapalı konumdayken kurutma makinan ile kulaklık şarj alıcı yerlerine 1 dakika soğuk hava tut cihazını aç sorun kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahir Bıyıklı

Dostum daha yeni yaşadım bu sorunu. Kulaklığı sertçe çıkarıp takmak çözüm falan değil. Kulak çöpüyle bir kaç. kez temizle sonra cihazını kapat kapalı konumdayken kurutma makinan ile kulaklık şarj alıcı yerlerine 1 dakika soğuk hava tut cihazını aç sorun kalmıyor.

Alıntıları Göster
    Bende de oldu birkaç kez, orta tuş ve güç tuşuna basılı tutup reset atınca düzeldi hep
  • colonel_215 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bende de 2 defa oldu bir iphone 5s te bir de iphone 4 te. ikisinde de kulaklık kısmına su teması olmuştu. ikisinde de sıcak havayla kurutunca telefonlar düzeldi.
  • Bende de vardı tam uğraşırken ilginç bir şekilde bir siteden bildirim geldi telefon titredi ve sorun çözüldü .

• quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

Bende de vardı tam uğraşırken ilginç bir şekilde bir siteden bildirim geldi telefon titredi ve sorun çözüldü .
    bende de bugün aynı sorun vardı , her yolu denedim olmadı en son burayı okurken bi arkadaş şarj yerlerini temizlemiş şarj girişini temizleince pamukla düzeldi. bide kurutma makinesi ile iyice üflettim.
  • kulak girişine ya su kaçmıştır ya da toz falan filan girişi peçete kürdan yardımıyla temizleyin daha sonra kulaklığı tak çıkar yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmglr

kulak girişine ya su kaçmıştır ya da toz falan filan girişi peçete kürdan yardımıyla temizleyin daha sonra kulaklığı tak çıkar yapın.
    Sorun yukarıda da belirtildiği gibi jak girişinin kirlenmesinden kaynaklanıyor. Kürdan gibi sert cisimler cihazınıza zarar verebilir. Bunun yerine 2 çözüm öneririm:

1- Vakumlu bir makinayla (süpürge makinası vs.) jak ın içini çekebilirsiniz.
    2- Peçeteyi kıvırıp kulaklık ve şarj girişlerinin içinde çevirerek temizleyin.

Bu işlemleri yaptıktan bir kaç dakika sonra kulaklığınızı takıp çıkarın sorununuz çözülecektir.
  • whtswrongstupid kullanıcısına yanıt
    Ya helal olsun vallaha pes etmiştim yapıyodum bir kez daha deneyim dedim oldu yemin ederim sırf cevaplamak icin üye oldum cok saol ya

• bende kulak çubuğunun pamuğunu söküp dibini temizledim oldu Teşekkür ederim iyi Günler
  • İphone 6S plus kulaklık ses ve şarj sorunu

• Kulaklık takınca ses var,gelen arama sırasında da ahizeden ses geliyor ama müzik dinlerken hoparlörden ses çıkışı yok.6s plusumda bugün bu sıkıntı gelişti.Ne yaptıysam ahizeden ses gelmiyor.Kulaklık girişini peçeteyle temizledim,süpürge tuttum,kulaklığı defalarca takıp çıkardım ama nafile.Cihazı 2-3 defa yeniden başlattım,resetledim ama çözüm bulamadım.Ne önerirsiniz arkadaşlar?Servise mi götürmeliyim?

Not:Düşme-çarpma ya da sıvı teması yok.Tel 2,5 aylık
    Edit:Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c-myc -- 31 Mayıs 2017; 20:18:14 >
  • Bende kendi çözümümü yazayım. Kulaklığı takın. Başka bir telefondan kendinizi aratın. Telefonu açın. Ana ekran tuşuna basarak ana ekrana dönün. Alttan denetim merkezini açın. Kulaklık kısmından telefon hoparlörüne geçiş yapın.

• moirathia M kullanıcısına yanıt
    Şükür kesin çözüm sizden geldi👏🏼👏🏼👏🏼

• Aynı sorun bende de oldu. Kulaklığı sert ve hızlı bir şekilde 5-6 defa sokup çıkarıdım düzeldi.

• Ne yaptıysam düzelmedi

• Kulaklık takılıyken hızlı erişimden ucak moduna alın sonra genek ayarlardan ucak modundan cıkın ya da tam tersini yapın.
    Sıvı teması olduysa önce peçete le lightening ve jak girişlerini temizleyin sonra kurutun ve işlemi o şekilde tekrarlayın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.