Şimdi Ara

iPhone kulaklık modunda takılı kaldı, hoparlörden ses gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
318.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 3gs'e de aynısı olmuştu.Kulaklığı 5-6 kez sok-çıkar .
  • Arkadaşlar bu yukarıda yazanların hepsini 4s için yaptık problem düzelmedi. Telefon ses geliyor ama mp3 dinlerken hoparlörden ses çıkmıyor kulaklıktan mp3 sesi geliyor ama hoparlörden gelmiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s kullanıyorum.1 saat önce üstüne kahve dökmüştüm hemen silsem de kulaklık bölümü ıslandı sonra bu sorun ortaya çıktı.Cevaplara baktım peçete, kulak temizleyicisi , kürdan gibi örnek vermişler.bence peçete en iyisi .sonuna kadar sıkıştırın ve döndürerek temizleyin.Emin olun birkaç dakika sonra eski haline dönüyor umudunuzu kaybetmeyin :D
  • AZ ÖNCE BENDE AYNI SIKINTIYLA KARŞILAŞTIM DİŞ FIRCASINI , ÇIKARIP TAKMAYI FELAN BIRAKIN DİİREK PECETEYİ KİVİRİN VE İÇİNE DÖNDÜRE DÖNDÜRE SOKUP SORUNU ORTADAN KALDIRACAĞINIZA EMİNİM :)
  • Aynı sorun dün başıma geldi kulaklığı takıp çıkarttım düzeldi
    Ama şimdi sabah kalktığımda yine aynı sorun var ve bütün yöntemleri denedim hala sonuç alamadım
    Ne yapmam lazım

• arkadaşlar bende kulaklık yerine temizleyerek çalıştırdım
  • Arkadaşlar şu an bendede bu sorun oluştu kulaklığı takıp çıkardım ama hala olmadı başka ne yapabilirim

• işte ios stabilitesi ve kalitesi bu, kendi sorununu kendisi çözebiliyor bu stabilite için teşşekürler apple...
  • Selamun aleykum arkadaşlar kesin çözümü söylüyorum bugün bende oldu daha doğrusu yeni buldum çözümü hava yaümurluydu ıslanmıştım o yuzden sandım ama bu sorun o yuzden değilmiş kız arkadaşım samsung kulaklığını takarken arkadaş beni aradı ve böyle oldu sanırsam çözümü ise başka bir telefondan kendinizi arayın kendi telefonunuzdan sesi kısıp açın olmazsa ahizeyi saç kurutma makinası ile kurutun ben böyle çözdüm bnmki de kulaklık modunda kalmıştı peçete ile fln sildim olmadı inşallah işinize yarar hayırlı günler

• benimde telefon hafif sıvı teması olmuştu sabah kulak çöpünü kulaklık girişine sonuna kadar soktum kirliymiş baya temizledim sonra 1 kere kulaklık taktım çıkardım eski haline döndü
  • Çok ilginç ama 2009 yılında yazılmış olan ilk mesajdan günümüze kadar ki 6 yıl geçmiş hala yöntem aynı ve hala bu yönteme gerek duyuluyor, neden apple bu sorna bir çözüm üretmemiş merak ediyorum, ve az önce bende de aynı sorun oldu, nette araştırmaya başalayınca bu sayfayı buldum, kulak çöpü ile içine sok çıkar sağa sola çevir vs. düzeldi çok şükür, tavsiye ederim.
  • Burda bu çözümü söyleyen herkese teşekkür ederim
  • Aynı problem iphone 4 te azonce basıma geldi, butun forumları okudum herkes mekanik mudehalede bulunmuş.

Eger ki iphone u ayarlar kısmından uçuş moduna alip, kısa yoldan yani alttan açılan pencereden uçuş modundan çıkarırsanız problem tekrarlıyor.

Cozum ise tam tersi işlemi yapmak, yani kısa yoldan uçuş moduna alip sonrasında ayarlar menüsünden uçuş modundan çıkarmak

Umarım herkeste işe yarar.. Hoscakalin
     iPhone kulaklık modunda takılı kaldı, hoparlörden ses gelmiyor iPhone kulaklık modunda takılı kaldı, hoparlörden ses gelmiyor

• arkadaşlar bende APLE 6 VAR FORMDA YAZAN HERŞEYİ YAPTIM GELMEDİ ARTIK TELEFONU KIRACAKTIMKİ ŞARJ I BİTİYORDU ŞARJA TAKAKTIM DUZELDİ
    GÜNDÜZ DANDİK ŞAJLA ŞARJ ETMİŞİTİM GALİBA ONDAN OLMUŞ
    ORJİNAL ŞARJLA BİRDENEYİN BENİMKİ BÖYLE DÜZELDİ
  • APLE 6 derken iPhone 6 herhalde.

• Ben de düzelmiyor arkadaş. Her yöntemi denedim

Saç kurutma makinası sayesinden sorun düzelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 26 Temmuz 2015; 1:24:43 >
  • Arkadaşlar,

Dün gece Iphone 6 telefonumun üzerine bira döktüm tam da hoparlör ve kulaklık girişlerinin olduğu alt bölüm ıslandı. Hemen kuruladım fakat sabah kalktığımda çağrılarda ses gitmeyip gelmiyordu. Sol yandaki sessize alıp çıkarma tuşuyla oynadığımda zil sesi yerine kulaklık yazdığını gördüm.

Çözüm olarak peçeteyle kulaklık girişini temizledim ve düzeldi.
  • kulaklık girişini şaç kurutma makinesi ile kuruttum normale döndü
  • Arkadaşlar çözüm;

2-3 arkadaşımın başına geldi ve düzelttim %100 işe yarıyor. Sorun şarj soketindeki kirler. Kulaklık girişindeki değil. Kürdan ile şarj soketindeki pislikleri temizlerseniz düzeliyor. Böyle olmasının sebebi, lightning pinlerinden 2 tanesi ses taşıyor dock için. Oradaki iletkenlik cihazı kulaklık takılı sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moirathia -- 31 Ekim 2015; 20:21:05 >
  • sehzata kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam hiç bir mekanik müdahele çare olamamıştı mesajınız sayesinde düzelttim. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.