en iyi ve uyumlu işlemci ne olabilir ?
msi b450m pro max anakart var
4060 Tİ 16 GB ekran kartı var
80+ 650W Power var
hangi işlemci darboğaz vs yapmaz hem 1080p de hem de 2k da uygun ve 3 5 yıl götürebilecek işlemci önerisi var mıdır? şuanki işlemcim ryzen 5 5500
31/08/2020 tarihinden itibaren 12 ay Taahhütlü Türk telekom 16mb adsl kullanıcısıyım. Altyapı uygun olmadığından bu paketi kullanıyordum. Geçenlerde bir çalışma yaptılar müşteri hizmetlerini aradığımda 50mb 'e kadar internet kullanabileceğimi söylediler ancak bunun için 2 ila 15 gün arasında işlem süresi oluyormuş bu süreç içinde internet kullanamayacağımı ilettiler. Malum pandemi de evdeyiz bende bunu göze alamayacağım için düşüneceğimi söyledim. Siz değerli Donanımhaber ailesine sorum bu süreç kısa mı sürer yoksa 15 gün mü sürer yada başka bir internete geçsem cayma bedeli ne kadar yansır. bu konu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
age of empires 3 yerler siyah görünüyor
merhabalar age of empires 3 oyununu steamdan satın aldım hikaye modunda yerler siyah görünüyor nette çözüm bulamadm yardımcı olacak varmı ?
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 1400 Quad-Core Processor 3.20 GHz
ANAKART: A320M PRO VH PLUS (MS 7B07)
BU İŞLEMCİYE NASIL OVER CLOCK YAPARIM YARDIM EDEBİLECEK VARMIDIR ?
BAZI OYUNLARDA ÖRNEĞİN PUBG STEAM VE MOBİLE VERSİYONLARINDA ARA ARA FAREYİ SAĞA SOLA ÇEVİRMEM HALİNDE LAG OLUYOR 0.5MS GİBİ BİR SÜRE SÜREKLİ.
BU KONU HAKKINDA YARDIM EDEBİLECEK VARMI ?
PUBG ses kasmak için en iyi ekolayzer ayarları nedir
watch dogs 2 türkçe yama dosyası ??
|
|
|
|
msstdfmt.dll hatası alıyorum
Beytullah Güllü Beytullah Güllü
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.411 (Bu ay: 242)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware