Bildirim
IPHONE KULAKLIK SORUNU YARDIM !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uppp -
Hocam selamlar bendede daha onde soyle bir sorun oldu tek taraftan ses gelmiyorsu sonra fabrika ayralarına döndüm düzeldi senin sorununu cözermi bilmem ama aklında bulunsun bu yöntem belki işe yarar -
Hocam selamlar bendede daha onde soyle bir sorun oldu tek taraftan ses gelmiyorsu sonra fabrika ayralarına döndüm düzeldi senin sorununu cözermi bilmem ama aklında bulunsun bu yöntem belki işe yarar
ses ayarlarından kaynaklanıyor olabilir kurcalıyorum ama olmassa fabrika ayarlarına doncem. -
quote:
Orijinalden alıntı: MCorleoneM
Hocam selamlar bendede daha onde soyle bir sorun oldu tek taraftan ses gelmiyorsu sonra fabrika ayralarına döndüm düzeldi senin sorununu cözermi bilmem ama aklında bulunsun bu yöntem belki işe yarar
ses ayarlarından kaynaklanıyor olabilir kurcalıyorum ama olmassa fabrika ayarlarına doncem.
Hocam naptin düzeltebildin mı? Ben de 2 gün sıfır 3gs aldım kulaklik girişini dokununca tekinden ses geliyor biraz oynayinca 2 sinden de geliyor.temazsizlik var sanırım. Nasıl düzeltebilirim??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam araştırdım sorun bende dokunmayla alakası yok ios 4.3.3 ten kaynaklanan bir sorun dediler sürüm yükseltince geçiyormuş.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kamera lens koruyucu yorumları
- wifi ağına katılamadı sorunu
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iki iphone birbirine aktarma
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X