< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone kullanıcılarının en yüksek olduğu ülkeler sıralandı: Türkiye son sırada (3. sayfa)
-
-
Gelişmişlik haritası mı jfjfjfjfj dünyanın en iyi arabaları konumunda yer gören Almanya bile iphone istemiyor ki. Neyin bıdı bıdısını yapıyorsun dorse kardeş.
-
Araba yerine araba alır gibi Iphone kredisi ödüyor işte millet. Arabaların yanına yaklaşılmıyor 1 kendine 4 devlete.
-
Bazı yerlerde tercih meselesi, bazı yerlerde gerekli, bazı yerlerde ise lazım.
Ben İngiltere'de iken çok tuşlu telefon kullanan gördüm.
-
Artık iPhone'u rüyamızda göreceğiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancı ülkeler gibi ucuz olsa bizdedd iPhone herkes kullanır. Millet kaçak almak istemiyor.
-
100 k para verip alacak adam kaldı mı ki iPhone ?
-
Turkiyede % 10 %20 olmasının tek sebebi astronomik rakamlar en ucuz iphone 5 yıl öncesinin teknolojisini kullanan iphone 11 23 24 binlira bugün samsungda amiral gemisi serisi olan ve 2023 son teknoloji kullanan ve iphone un en son modelinden daha fazla teknolojik donanıma sahip olan s 23 29 binlira
-
O hastane sahibinin iphone'u olmasa da evi, evleri, arabası, özel okullarda okuttuğu çocuğu ya da çocukları vardır. Onlar telefon denen oyuncağa değil paralarını daha büyük şeylere görmüyorlardır daha büyük yatırımlar yapıyorlardır. Neticede parası olan yapar. Belki de başlarını kaşıyacak teknolojik oyuncakları takip edecek vakitleri yoktur veya ilgileri yoktur. Bim A101 denen markette çalışan fakirlerin alabileceği bir ev araba olamayacağına göre maksimum alabildiği tek varlık iphone oluyor o da en ucuz versiyonları, ikinci el ve veya son model olmayanlar, veya bir şekilde ucuza getirdikleri telefonlar. Çok da garip değil aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu orana rağmen kendi küçük aklıyla millete nispet yapmak için iphone almış tomarla midwit var ortada.
hak etmiyorsunuz. alamaz olun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avm’ler dolu len m
yollar paso mercedes bmw len m
herkesin elinde iphone len m
Resmi satışlar baz alınıyorsa baştan hata yapmışlar. Türkiye’de satılan iPhoneların yarısından fazlası yurtdışı. Haritadaki ülkelerin hiç birinde böyle bir saçmalık yok. Resmi sayıları sadece BTK bilir.
Satışa göre değil internete o ülkeden bağlanan cihazlardan alınan veriler.
%10-20 arasına dahil edilmiş ama şuan oran %19,55. Ekonomik sorun olmasa zaten %20'yi geçeceği aşikar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 14 Ağustos 2023; 22:19:16 >
Aman ne büyük sorun, ülkeye doğru dürüst döviz giriyor sanki, her 2-3 senede kişi başı elmaya 1000 dolar haraç vereceğiz birde.
Ekonomisi iyi olan ülkeye lafım yok, kazanıyor ki alıyorlar, siz kendiniz kazanıyorsanız sizde alın. Hem seversiniz altı üstü telefon demeyip statü simgesi olarak kullanmayı.
-
Almanya ve italya’nın bir tık daha düşük olması o ülkelerde yaşlı nüfusun ağırlıkta olmasına bağlıyorum. Yaşlılar telefondan pek anlamıyorlar gidip son model bir telefon alacaklarına alo deyip birkaç temel uygulamaya girebilecek kadar ucuz yollu bir telefon alıp geçiyorlardır.
Bu adam kim ki her ülkenin internete bağlanan cihazların listesine ulaşabiliyor? Adamın biri gelecek internete bağlanılan cihazların listesini istiyorum diyecek ve operatörler ya da btk al abim diyecek öyle mi? Yazıda “İNTERNETE BAĞLANILAN CİHAZLARIN SAYISI” baz alındığına dair bir bilgi belge yok. İnanarak mı söylüyorsun yoksa ya tutarsa hesabı salladın mı? Varsayalım ki öyle Türkiye’deki Xiaomi,Redmi ve POCO ların yarısı 3310 imeisiyle internete bağlanıyor. Simon Kuestenmacher abimiz nasıl çıkmıştır bu işin içinden? Listede 3310 la 4G ye bağlanılmış Simon şok. Simon abi Türkiye’de internetsiz telefonlarla internete bağlanılıyor diye dipnot filan da düşmemiş. Buna ne diyecen?
Pöhh hem de ne evleri arsaları var, var ya. Sırf benim bildiklerim bile acayip. Benim taa babam da doktorlarla mesleğinden dolayı içli dışlı olduğu için çok doktor, hastane sahibi vs tanıdığımız yediğimiz içtiğimiz oldu. Evet telefona hiç ilgileri yok. Bazılarının araba takıntısı çok fena var. Rekabetli doktorlarda oluyor o. Diğerlerinde o da yok. O bahsettiğim karı koca aylık 400 er binlik olanlar italya da en son 20 milyon dolar mı artık ne haltsa lüks ev almışlar. Bizim 4.000 TL yi 6 ayda ödüyorlardı ama :D
Yok tabi haklısınız yani yabancı multimilyonerlerin tavsiyelerini falanda izliyorum, efenim yok hiç bir şeye para harcamayın, onlar sizi sömürmek için tüketim sunar, paranızı sürekli para kazanacağınız şeye yatırın vs anlatıp duruyorlarda. Ula bizler 30-40 bine ne yatırımı yapacağız ki, bari geldik ölmeden iyi telefonumuz olsun arabamız olsun diye işte deli gibi onlara yatırıyoruz. Ha diğer seçenek bizler için, evet telefon araba falan bakmayıp 50-60 ta ancak bir ev almak. Adamlarda para akarken ona buna harcama yapmayın demek kolay tabi. Öyle böyle hayat geçiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X