Şimdi Ara

iPhone'ları bilerek yavaşlatan Apple'ın başı ağrımaya devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekrem71.5

Apple yapıyorsa vardır bir bildiği boş yapmayın hadi bakım.

nick-mesaj uyumu ibretlik.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Sen apple'a ceza kesmesini istiyorsun, ben reklamını yaptığını söylüyorum. Mantıklı değil ilk mesajındaki sözlerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticaret ile dolandırıcılık arasında kalın bir çizgi vardır, apple gibileri bu çizgiyi gitgide inceltiyorlar.

• iphone bu sefer baltayı taşa vurdu.
  • darknet D kullanıcısına yanıt
    Hükümet haracını pardon vergisini aldıysa devlet susar sende haraç pardon vergini öde maliye bakanın sana bir aferim uzatır en yerli millisinden hatta iyi bir çomar olursan belki rt yi de görebilirsin (devlet ne zaman vatandaşın hakkını savunmuş)

• Çoğu kişi iOS'u stabilite yönünden övüyordu. Bence iOS, yavaş yavaş stabilite özelliğini kaybetmeye başladı.
  • Bu dava sadece Apple için değil bir çok üretici için açılması lazım.

• Dünya paraya cihaz satıyorlar Türkiye gibi keriz ülke mi var 3000 4000 5000e kakalıyacak..hızda düşse önemli değil ayfon stabil abicim yaa..

• Arkadaslar hakem heyetinden para iadesi alabilir miyiz ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Apple'dan Davacıyım.

Türkiye'deki yasalar tazminat talebine imkan vermiyor. Nasıl dava açacaksın?

Allahın Cahili Ban Yemiş Sonunda

• EFSANEBRAD kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine gitsek acaba ios 10.3.3 sürüm ile iade edebilir miyiz? Şimdilik dava açılsa sonuç alınabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Apple'dan Davacıyım.

onun için dava açmanız gerekiyor.forumda yazmakla olmuyor malesef
  • Bizim ülkede peynir ekmek gibi satılmaya devam eder. Hızlı ya da yavaş olması önemli değil, ayna karşısında foto çekilirken amblemi gözüksün bir mekanda otururken cüzdanın yanında güzel dursun öncelikler bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon bataryasını yeni batarya ile değiştirsen bile bu yavaşlamaya maruz bırakılıyorsun. Pil işin kılıfı... Yeni iphone itelemek paha biçilemez.
  • APPLE YAPTIĞI MÜŞTERİYE YAPILAN TERBİYESİZLİK.
  • Apple tercihi kullaniciya biraksa, ornegin ayarlar kismina performans ve uzun pil omru olarak secenekler koysa hangisini tercih edersiniz? en temizi boyle bir hareket olur. zira ben sahsen uzun pil omrunu tercih edenlerdenim, ve ben de bu secenegin elimden alinmasini istemezdim.
  • Arkadaşlar 4 aylık 6s 32 GB sahibiyim bu apple' nın yaptıgı açıklamayı kullanarak tüketici haklarından yada satışı aldığımız yere iade taahütlü posta ile dilekçe yollayarak fatura bedel iadesi isteyebilirmiyiz ?
    Eğer böyle bişey mümkünse nasıl bir dilekçe hazırlamalıyız ? veya bu apple in telefonları yavaşlattığı acıklamayı nasıl bir ekte sunabiliriz bunu nasıl hakem eyetine belirtebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 17 Ocak 2018; 18:32:2 >
  • 2 yıl öncede 5s kullanıyordum şimdi yenisini kullanıyorum
    alakası yok çok yavaş. bunun adı kahpeliktir hiç kibar olmaya gerek yok.

marka yerlerde sürünüyor. bunu fırsata çevirip boykotla fahiş fiyatlarıda ülkemizde normal seviyelere çektirebilirz düşüncesindeyim.

• pil tasarrufu denen şey ne işe yarıyormuş. neden koymuşlar.
    hani batarya ömrü dediler ya.
    insanlara bu dayatılanın altından farklı bir şey çıkar gibi geliyor. üstünü kapatamazlarsa..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANEBRAD

Bizde en fazla tüketici hakem heyetinden sadece cihaz bedeli tahsil edilebiliyor diye biliyorum, ülkeler milyon dolarlık tazminat davası açıyor. Bizimkiler ne yapıyor?

Türkiyede açamıyor musun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.