Şimdi Ara

iPhone'ları bilerek yavaşlatan Apple'ın başı ağrımaya devam ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eeee yapılan araştırmalar 2019 'da Apple 'nin çöküşe geçeceği yıl olarak söyleniyordu 1 2 sene önce böyle bir haber okumuştuk, şimdi de bu haberler gerçek olmaya başladı bilerek mi yapılıyor bunlar yoksa tesadüfi mi çözemedim!!

• hocam bu konuyu takipteyim 4 aylık cıhazım 6s 32 gb. bende bu aralar arastırmaya basladım cıhazın fatura bedelini nasıl alabilirim ?
    apple ın bu acıklamasını vb. neyi göstererek basvuru yapabilirim. şuan tek istediğim bu cidden apple aldıgıma pisman olmustum birde böyle koyun gibi güdüldüğümü hissetmek tadımı kacırdı nasıl yapabiliriz bunu tahmininiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberkatakan95

hocam bu konuyu takipteyim 4 aylık cıhazım 6s 32 gb. bende bu aralar arastırmaya basladım cıhazın fatura bedelini nasıl alabilirim ?
    apple ın bu acıklamasını vb. neyi göstererek basvuru yapabilirim. şuan tek istediğim bu cidden apple aldıgıma pisman olmustum birde böyle koyun gibi güdüldüğümü hissetmek tadımı kacırdı nasıl yapabiliriz bunu tahmininiz varmı

Aynen hocam benim de tek amacim o olacak bundan sonra.bidaha asla apple kullanmam.cekilisten fln ciksa satarim android tel alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kadar kalleş bir firma yok. Iphone 8 beğenilmeyince eski telefonları downgrade yapmaya başladılar. Iphonelar üzüm ömürlü olmayacak sürekli eriyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Koklayıcısı

Amd ve arm de açıklı,bilmeden konuşmayalım lütfen

atma cahil intel botu... AMD'nin etkilenmesi daha az 0 seviyesinde... AMD güvenliği daha fazla ciddiye alıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.