Şimdi Ara

iphone mail app

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mail uygulamasının gelen mail'i mesaj gibi ya da sadece ikon üzerinde kırmızı uyarı ile anında bildirme özelliği yok mu? gmail hesabımı exchange olarak kuruyorum, push açık, fetch 15 dk (en az o seçenek var) her şey tamam gibi ancak gelen yeni bir mail'i hiçbir şekilde otomatik almıyor.. normal mi bu?

• iOS 5'den once aynı sorunu yasıyordum. O zamanlar çözümü mBox mail ile bulmuştum. Tavsiyem ya iOS 5'e geçin ya da dediğim uygulamayı kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

mail uygulamasının gelen mail'i mesaj gibi ya da sadece ikon üzerinde kırmızı uyarı ile anında bildirme özelliği yok mu? gmail hesabımı exchange olarak kuruyorum, push açık, fetch 15 dk (en az o seçenek var) her şey tamam gibi ancak gelen yeni bir mail'i hiçbir şekilde otomatik almıyor.. normal mi bu?

Normal değil hocam. iPhone 3GS iOS 3 ve 4, sonrasında da iPhone 4 iOS 4 ve 5 kullandım ve hiçbir zaman mail uygulaması dediğiniz şekilde uyarı vermemezlik yapmadı.
    benim şu an dil türkçede o yuzden aynı şey mi olacak emin değilim ama fetch 15 dk yazan menü var ya onun en üstünde Anında İlet var o açık mı acaba? İngilizce sürümde Push diye geçen yer orasıysa o zaman orası da açık diyceksiniz ama belki Push açık dediğiniz ordaki ayar değildir diye söylemek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    App Store / Itunes Gift Kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.