Şimdi Ara

iphone mıknatıslı kılıf??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun iphone aldım ve alırken yanında dikkat etmeden kılıf aldım kılıfı inceledigimde mıknatıslı oldugunu fark ettim
    kılıf apple ın kendi kılıfı oldugundan pek dikkat etmedim ama yaparken mıknatıs koymuşlar..

Benim bildigim mıknatıs vs. benzeri şeyler bu gibi telefonları bozar
    bir sorun oluştururmu teşekkürler.

• Bende kılıf alırken buna dikkat etmiştim satan kişi de bana bunlar ilerde sorun çıkararır uzak dur dedi ama net bilgi sahibi değilim bende başkasının yalancısıyım.Iphone da hoparlör ses çıkışı falan olduğu için aslında mıknatıs zararlı olur diye düşünüyorum
  • tüplü ekranlarımız olduğu zamanlarda mıknatıs yaklaşırsa gökküşağı olurdu ekran :) o nedenle evet iphona da zararı olur diye düşünüyordum fakat LCD ekranlara mıknatısı yaklaştırınca hiç tepki vermiyor :) höperlöre zararı kesin vardır diye düşünüyorum...
  • Bencede zararlıdır ama mıknatıslı kılıflar çok güzel.
  • Yıllardır tüm telefonlarımda (son 1.5 yıldır da iphone'da) mıknatıslı kemer kılıfı kullanırım, en ufak bir problem yaşamadım.
  • Arkadaşlar 10 tl ye geçici maksatla mıknatıslı kılıf aldım.Aldığım gün telefonda kendi kendine kapanmalar olmaya başladı.Daha sonra kılıfla beraber bir gün şarzdayken aşırı derece ısındı arka kapağında cila şeklindeki kaplama catlarcasına ısındı.Ve kapanmalar 3 saatte bir sıklaşmaya devam etti.Sonra bu kılıfı kullanmaya başladıktan sonra olduğunu farkedince acaba mıkatıstanmı diye düşündüm ve kılıfı kullanmamayı denedim.Kılıfı çıkardım çıkaralı telefon bir kere daha kapanmadı.KEsinlilkle tavsiye etmiyorum.şiddetle karşıyım.
  • apple'ın iPad için tasarladığı smartcover da mıknatıslı ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bird-hunter -- 31 Ekim 2011; 17:12:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Klavyeli Kılıf Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullandığınız kılıfı merak ettim hocam bi ss alabilirmiyiz
  • ipad lerde apple ın orjinal ürünleri mıknatıslı..

iphone için de sorun olacağını sanmıyorum.
  • ss merak ettim.
  • Aynen bende merak ettim kılıfı bir resim makbule geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.