Bildirim
iPhone Mikrofon Problemi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
muhtemelen mikrofon kısmında bir arıza var..bendede olmuştu götürdüm servise değiştirdiler telefonu... -
bu sürekli oluyormu yoksa ara sıramı oluyor.
bu arada turkcell mi kullanıyosun -
Eğer kulaklık kullandığınız zamanda aynı sorun devam ediyor ise sorun sim kartınızdan kaynaklanıyor olabilir. Sim kartınız eski mi? Operatör müşteri hizmetlerinizi arayıp durumu anlatın. Kontrol etsinler. Sizde sim kartınızla başka bir telefonda deneyin. Aynı sorun olacak mı? -
aynı sorun bendede oldu.. konuyu acan arkadas nasıl bır sonuc almıs yazarsa sevınırım -
arkadaşlar aynı sorun bende de var.
3gs 32 gb kullanıyorum. telefon daha yeni. (2 haftalık) orjinalde 3.1.3 versiyon geldi ve jailbreak falan da yapmadım. arkadaşlar sürekli olarak biraz daha yüksek sesle konuşmamı söylüyor ama bu beni rahatsız etmeye başladı.
bunun program ile falan bir çözümü var mı? -
Arkadaslar konuyu hortlatmak istemezdim ama aynı problm bende var şimdi. iPhone 3GS daha alalım 4 gün oldu. Kimi arasam beni zor duyuyor. Cok sinirim bozuldu. Nette yabancı forumlarda da araştırdım herkes aynı dertten muzdarip ama çözüm bulamadım ? Bu forumda da bu yazıyı buldum. Arkadaslar ne yapabilirim mikrafon seviyesini yükseltmek için? Turkcellden aldım değiştirirler mı acaba
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone ekranda yeşil çizgi
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X