Şimdi Ara

iphone mort oldu :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: teoalp

quote:

Orjinalden alıntı: UMTDESIGN

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

abi su forumda duzgun kelimeler kullanın allah askına, mort oldu falan ne demek...???

kelimede ne var anlayamadım? eğer zahmet edip türk dil kurumunda araştırsaydınız mort olmanın Ölmek anlamına geldiğini anlardınız.

http://tdkterim.gov.tr/ttas/?kategori=derlay&kelime=mort%20olmak
    Çok bilmiş arkadaşım eğer Türk dil kurumunu sende araştırırsan"mort" kelimesinin argo kelimeler bölümünde yer aldığını görürsün.Çok araştırmacı biri olduğun için sana probleminin çözümünü yazmayacağım.araştırırsan bu sitede bulursun

ben argo olup olmadığını idda etmiyorum farkında iseniz sadece türk dil kurumu'na aykırı bir kelime olmadıgını ima ettim neyse çok bilmiş arkadaşım sen yinede sağol zahmet edip konuma mesaj attığın için.

• peki...size yardımcı olucam.1.1.4 mü 2.0 mı yapmak istiyorsunuz ve orijinal imeimi fake mi kullanıyorsunuz(2.0 için geçerli)
  • quote:

peki...size yardımcı olucam.1.1.4 mü 2.0 mı yapmak istiyorsunuz ve orijinal imeimi fake mi kullanıyorsunuz(2.0 için geçerli)

neden bana acıdınızmı ?yanlış anlamayın size birşey ima etmek istemiyorum ama iddia etmediğim bir konuda beni yargılayarak tavır koyuyorsunuz.

konunun başındada dediğim gibi 2.0 yaptım ama fake imei 2.0 da çalışmadığı için tekrar 1.1.4 e geçiş yapıcaktım ama dalgınlıkla ziphone'da 2.0 yüklü iken do it all !! tuşuna bastım ve baya bi bekledim ama birşey olmadı bende programı kapattım ve ekranda usb kablo ve üzerinde itunes yazan cd gorundu şimdide dfu modda telefonda hiç bir hareket yok.
  • yaf arkadaslar ozurdiledik hadi artık uzatmayalım da arkadasın derdine derman olalım, wallahi bilgim olsa ben birseyler yapardım elimden geldigince de bu konu uzerine hicbir bilgim yok malesef. 2.0 da zaten yavas yavas stabil olmaya basladı, kate in cıkısı da installer ın cıkısına da az kaldı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 31 Temmuz 2008; 23:18:21 >
  • ok.ben kesinlikle 2.0 kullanmanı tavsiye ederim arkadaşımında dediği gibi stabil oldu seni üzecek hiç bir sorunu yok diyebilirim ki aksine inanılmaz artıları var.istiyorsan sana şimdi kurulumla ilgili pm atabilirim.(acıdığım için değil burada yardım isteyen herkes acındığı içinmi yardım alıyor)
  • quote:

ok.ben kesinlikle 2.0 kullanmanı tavsiye ederim arkadaşımında dediği gibi stabil oldu seni üzecek hiç bir sorunu yok diyebilirim ki aksine inanılmaz artıları var.istiyorsan sana şimdi kurulumla ilgili pm atabilirim.(acıdığım için değil burada yardım isteyen herkes acındığı içinmi yardım alıyor)

2.0 kullanıcam ama bi 1.1.4 yapsam sağlıklı şekilde.
  • Cihazı DFU moda Al Biyerden 1.1.4 indir itunes 7.5 den Shift+Restore Yap 1.1.4 yğklesin sonra ziphone dan do it all yap büyük ihtimalle çalışacaktır.olmassa Başka pc den dene olur. En azından Benimki Böyle Olmuştu ama pes etme ve sabırlı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

Cihazı DFU moda Al Biyerden 1.1.4 indir itunes 7.5 den Shift+Restore Yap 1.1.4 yğklesin sonra ziphone dan do it all yap büyük ihtimalle çalışacaktır.olmassa Başka pc den dene olur. En azından Benimki Böyle Olmuştu ama pes etme ve sabırlı ol

işte herşeyi yapıyorum itunesde hata alıyorum resimle açıkladım cihaz hala dfu modda çıkartamıyorumda öyle duruyo simsiyah ekran
  • sana pm attım yine takılırsan sor
  • ne boş muhabetler ya mort yazmıs adam neler demıssınız sizene sankı zorla konuya gir yorum yada yardım yap diyen var size forumu kirletmekten başka ne yaparsınız anlamadım
  • sende katılmışın
  • ben katılmam bu tarz boş muhabetlere sadece iş olsun die adamın üstüne gidiyorlar adam aceleden telaş olmus mort yazmıs bende tırt yazıcam banada elestırı yaparsınız gece gündüz artık rahatsız oldugumdan dolayı yazdım
  • evet arkadaşlar malesef hala çözemedim itunes 7.7 de 2.0 ı yüklüyorum yine hata veriyor off off nasıl çıkıcam bu işin içinden
  • aynı sorun bendede olmustu ben 2.0 a yukseltmemıstım ama zıphone işlem yaprken cıkarmısytım ..valla bende cok denedım enson zıphone 3.0 da alt tarafta fake ımeı ın oldugu yerde downgrade baseband mı ole bısı var 3.9 yazıyo onu yaptım ..oldu ..aldııgm hata senınkıyle aynıydı ıtunestan ..bıde onu dene ..vala ben zıphoneda ordakı lerın hepsını yapmıstım so ncare..wıfı fixi bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.