Şimdi Ara

iphone mort oldu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde iphonumu başarılı bir şekilde 2.0 yaptım. 1 hafta kadar kullandım ama telefona imei mesajı geldi imeinizin kaçaktır diye bende tanıdıklarımın hiç birinde pasaport olmadığı için 1.1.4 e tekrar geçiş yaparak fake imei kullanıcaktım.Buraya kadar herşey güzeldi ben başladım 1.1.4 e geçiş yapmaya ama dalgınlıkla ziphone 3.0 ı açtım ve Do it All !! tuşuna bastım. sonra yapıcak bişi kalmadığı için yarım saat bekledim o ziphone kutucugu doldu,doldu başa döndü benimde sabrım tükendi ve programı kapattım ve görev yöneticisinden şimdi sonlandır yaptım.İştee sorun şimdi başladı telefon açıldı kapandı ve ekranda ve usb kablo ve üzerinde itunes yazan bir cd resimi var telefon hiçbir işlem yapmıyor.itunes telefonu tanıyor ama görmüyor yani sadece restoreye izin veriyor onu yapıyorum ama çeşitli hatalar alıyorum.Forumda araştırdım DFU moda almak gerekiyormuş 1.1.4 e geçiş için onuda yaptım ama artık telefonu açamıyorum simsiyah ekran kaldı dfu moddan nasıl çıkıcam onuda bilmiyorum.

buyrun bide resimli anlatım yapiyim itunes sürümü 7.5'tir

iphone u bilgisayara bağlar bağlamaz itunes açılıyor bu uyarı çıkıyor.

shift+restore yaparak 1.1.4 ü seçiyorum bi güzel yüklüyor.

Ama sonra böyle bir uyarı geliyor

evet arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum şuan iphone simsiyah ekran olarak beni bekliyo ne açılıyo nede kapanıyo dfu modda sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemstyle -- 31 Temmuz 2008; 13:04:24 >

• iTunes 7.5 ile 2.0'a nasıl geçtiğini çözemedim.

DFU Mode'dan çıkmak için iLiberty kullanabilirsin. Ama önemli olan DFU mode'dan çıkmak değil, telefonu 1.1.4'e restore edebilmek. Mac kullanan bir tanıdığın var ise pwnage tool'u tavsiye ederim, işine yarayabilir. Bu sahte imei olayına baştan girmemek lazımdı. Yasal olarak da tehlikedesin iPhone'un çalışsa da...

Başka versiyonlara inmeyi ya da aynı versiyona peş peşe iki kere inmeyi denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 31 Temmuz 2008; 13:09:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

iTunes 7.5 ile 2.0'a nasıl geçtiğini çözemedim.

DFU Mode'dan çıkmak için iLiberty kullanabilirsin. Ama önemli olan DFU mode'dan çıkmak değil, telefonu 1.1.4'e restore edebilmek. Mac kullanan bir tanıdığın var ise pwnage tool'u tavsiye ederim, işine yarayabilir. Bu sahte imei olayına baştan girmemek lazımdı. Yasal olarak da tehlikedesin iPhone'un çalışsa da...

Başka versiyonlara inmeyi ya da aynı versiyona peş peşe iki kere inmeyi denedin mi?

iphone u itunes 7.7 kullanarak 2.0 yaptım winpwn ile sonra sildim 7.5 yükledim evet shift+restore ile yapıyorum.

imei olayına ise mecburum çünkü etrafımda yurt dışına çıkmış biri yok yani pasaportu olan iki kişi var onlarda bu sene yutr dışına çıkmadılar

evet başka versiyona inmeyi denedim 1.1.4 hatta birkaçkere sanırım itunes bide kendisi 2.0 yükledi çünkü netten 200 mb lık bir dosya indirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemstyle -- 31 Temmuz 2008; 13:13:01 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/tm.htm burayı okumuş muydunuz?

Belki işinize yarayabilir
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/tm.htm burayı okumuş muydunuz?

Belki işinize yarayabilir

okudum zaten burdan yola çıktım yani bunları yaptım ama olmadı işte
  • şu haldeyken 2.0'a yükseltirseniz ne oluyor? en azından dfu'dan çıkmak için?
  • quote:

şu haldeyken 2.0'a yükseltirseniz ne oluyor? en azından dfu'dan çıkmak için?

hep aynı hatayı alıyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone um ingilizce oldu
    17 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus'ım Bozuldu.
    10 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne bu 2.0 sevdanı anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

ne bu 2.0 sevdanı anlamadım gitti

ya 2.0 sevdam yok aslında yeni sürümu yükliyim dedim yenilikler falan varmış ama fake imei olmayınca başıma bunlar geldi
  • gecmıs olsunda erken heves etmıssın adam akıllı calısam bişi olsa herseyı olsa tamam dıcem ama neyse kolay gelsın umarım bsını dertten kurtarırsın
  • prıvacy

Bende de vardı aynı buroblem yukarıda ismi yazan arkadaşın yaptığı yönergeleri takip et olur diyorum. Ben öyle hallettim..
  • abi su forumda duzgun kelimeler kullanın allah askına, mort oldu falan ne demek...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

abi su forumda duzgun kelimeler kullanın allah askına, mort oldu falan ne demek...???

kelimede ne var anlayamadım? eğer zahmet edip türk dil kurumunda araştırsaydınız mort olmanın Ölmek anlamına geldiğini anlardınız.

http://tdkterim.gov.tr/ttas/?kategori=derlay&kelime=mort%20olmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: UMTDESIGN

quote:

abi su forumda duzgun kelimeler kullanın allah askına, mort oldu falan ne demek...???

kelimede ne var anlayamadım? eğer zahmet edip türk dil kurumunda araştırsaydınız mort olmanın Ölmek anlamına geldiğini anlardınız.

• adamakıllı çalışayan neyi var şu 2.0 ın anlamadım gitti herdefasında 2.0 laf söylemeyi bıraksanız diyorum;

Böyle milletin kelime hatalarını düzelticem diye mort olunur aynen mortun türk dil kurumundaki anlamına bakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 31 Temmuz 2008; 18:08:00 >
  • edep meselesi guzel kardesim, o halde "iphone mort oldu" demesek suna "iphone ex oldu" yada "iphone eks oldu" da diyebilirdik, yada direk "iphone öldu" diyebilirsiniz, "mort" kelimesinin turk dil kurumunda ne anlama geldigini elbet bilenimiz vardır mutlaka ama halk arasındaki anlamı cok onemlidir degil mi? neyse fazla uzatmaya gerek yok sadece bilgi amaclıydı benimkisi, evet kabul ediyorum belki bu uyarıyı pm olarak atmam gerekti sanırım ama bunun için kisiler arasında bu mesajı yazdıgım için ozur dilerim...

ornek: essegin gozlerinin de dunyanın en guzel gozleri oldugu dile getirilir, ama essek denilen hayvana genel baktıgınızda bir vasfı olmadıgını anlarsınız...

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 31 Temmuz 2008; 19:52:18 >

• Başlığın açıklayıcı olması gerektiği konusuna katılıyorum. Benzer problemi yaşayanların kolaylıkla bulabilmesi ve aynı konuyu tekrar tekrar farklı şekilde açmamaları için gerçekten gerekli bir husus bu.

"iPhone'u 2.0'dan 1.1.4'e de düşürürken DFU Mode'da kaldı" gibi bir başlık, aynı problemi yaşayanların, belki de yaşayıp çözmüş olanların anında yakalayıp yardımcı olabilecekleri bir hale gelecektir.

Fakat 1 yıla yakındır hergün takip ettiğim DH forumlarında öyle dil bilgisi hataları ile karşılaştık ki, sırf bu konu üzerine başlık bile açmıştık. "İphoneme değil iPhone'uma" gibi basit bir konudan örnekler verip biraz da dilimizi doğru kullanalım ki, hem anlatım hem yardım etme açısından daha anlaşılabilir olalım diye. Pek başarılı olamadık.

Yine de "iPhone mort oldu" başlığı olayın vehametini gösterir bir nitelikte olduğu için kötü bir seçim değil bence. özellikle "***** İPohnemde imeil deeşikliii ÇOK ÖNEMLLLİİİİİ YARDIIIIIMMMMMM************" gibi başlıklardan sonra... :)

Bi de şunlar vardı yazmadan edemiyorum, DH'nin 4 yanı iPhone kırılması ile ilgili bilgi kaynıyor, hatta işi gücü bıraktık Zibri kimdir, geohot kimdir, programlar nasıl kırıyor, neler oluyor bitiyoru tartışır bir haldeyken, istinasız her gün şunun gibi bir başlık buluyorduk burada:

"Dostlar İphonem geldi şimdi nası kırıcaz bi el atın"

insanlar bıkıp cevap yazmamaya başladığında da başlığı atan kişi ikinci mesajı atar;

"vaaaaaay koskoca forumda bilen yokmu iphone kırmayı"

Sonrası malum... Ama bu ve benzeri nedenlerden çok kan kaybettik bu forumda. Oldukça kalabalık ve oldukça bilgili kullanıcılar tek tek kayboldular gittiler.

• aynen katılıyorum yanlış başlığa hakkaten koptumm
    "***** İPohnemde imeil deeşikliii ÇOK ÖNEMLLLİİİİİ YARDIIIIIMMMMMM************

quote:

Başlığın açıklayıcı olması gerektiği konusuna katılıyorum. Benzer problemi yaşayanların kolaylıkla bulabilmesi ve aynı konuyu tekrar tekrar farklı şekilde açmamaları için gerçekten gerekli bir husus bu.

"iPhone'u 2.0'dan 1.1.4'e de düşürürken DFU Mode'da kaldı" gibi bir başlık, aynı problemi yaşayanların, belki de yaşayıp çözmüş olanların anında yakalayıp yardımcı olabilecekleri bir hale gelecektir.

Fakat 1 yıla yakındır hergün takip ettiğim DH forumlarında öyle dil bilgisi hataları ile karşılaştık ki, sırf bu konu üzerine başlık bile açmıştık. "İphoneme değil iPhone'uma" gibi basit bir konudan örnekler verip biraz da dilimizi doğru kullanalım ki, hem anlatım hem yardım etme açısından daha anlaşılabilir olalım diye. Pek başarılı olamadık.

Yine de "iPhone mort oldu" başlığı olayın vehametini gösterir bir nitelikte olduğu için kötü bir seçim değil bence. özellikle "***** İPohnemde imeil deeşikliii ÇOK ÖNEMLLLİİİİİ YARDIIIIIMMMMMM************" gibi başlıklardan sonra... :)

Bi de şunlar vardı yazmadan edemiyorum, DH'nin 4 yanı iPhone kırılması ile ilgili bilgi kaynıyor, hatta işi gücü bıraktık Zibri kimdir, geohot kimdir, programlar nasıl kırıyor, neler oluyor bitiyoru tartışır bir haldeyken, istinasız her gün şunun gibi bir başlık buluyorduk burada:

"Dostlar İphonem geldi şimdi nası kırıcaz bi el atın"

insanlar bıkıp cevap yazmamaya başladığında da başlığı atan kişi ikinci mesajı atar;

"vaaaaaay koskoca forumda bilen yokmu iphone kırmayı"

Sonrası malum... Ama bu ve benzeri nedenlerden çok kan kaybettik bu forumda. Oldukça kalabalık ve oldukça bilgili kullanıcılar tek tek kayboldular gittiler.

• quote:

quote:

Çok bilmiş arkadaşım eğer Türk dil kurumunu sende araştırırsan"mort" kelimesinin argo kelimeler bölümünde yer aldığını görürsün.Çok araştırmacı biri olduğun için sana probleminin çözümünü yazmayacağım.araştırırsan bu sitede bulursun

• yahu yapmayın arkadaşlar adam sırf "mort oldu" yazdı diye adamı yerin dibine soktunuz ... küfür etmedi, terbiyesizlik yapmadı yani... adama sırf böyle yazdığı için yardım etmeyeceğinizi söylüyorsunuz... konu nerden nereye gelmiş durumda ... biri yardım etsin de düzeltsin adam cihazını ... bu arada 2.0 olayından da tırsmaya başladım bende ... niyetlenmiştim bi ara ama 2.0 ın bir sürü insanın başına dert açtığını görünce vazgeçtim açıkçası ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.