Şimdi Ara

iPhone 6 Plus'ım Bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 6 Plus 128 GB Space Grey modelini aldım. Yaklaşık olarak 20 gün kullandım herhangibir sorun yoktu. Telefonun şarjı bitmişti yani %20 kalmıştı şarja taktım. Şarja taktığımda telefon açıktı, şardan almaya gittiğimde telefon kapanmıştı açmaya çalıştım ama açılmadı. Teknik servisi aradım açma-kapama tuşuna ve home tuşuna basmamı 30 saniye beklememi söylediler (yani telefonu resetlememi) yaptım gene herhangibir açılma belirtisi yok. Ertesi gün servise götürecektim götürmeden önce bi defa daha açmayı denedim bu defa açıldı ama apple logosu geldikten sonra ekranda yukarıdan aşağıya doğru beyaz çizgiler oluştu ve telefon kapandı bende telefonu garantiye yolladım. Telefona değişim yapılır dediler ama sizce telefona ne olmuş olabilir. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

• A_MONTANA kullanıcısına yanıt
    Hocam hicbi acilma isareti yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kanka ya ilk mesajdada yazdığım gibi apple logosu geldi sonra beyaz çizgiler geldi kapandı bir dahada açılmadı.
  • Gerçekten şanşsızlık olmuş
  • 128 gb ilk olanlarda sorun var deniyordu doğruymuş reset atma kapanma vs oluyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 12 Kasım 2014; 6:48:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda hiçbir şekilde açılmıyordu. Dfu moda alıp düzelttim

• Htc desire 500 modelinde yaşadım böyle bi sorunu ilk aldığım gün hem de. Anakart demişlerdi para iadesi aldım hiç uğraşmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de iphone 6 128gb. 128gblarda sorun olduğu nerden çıktı?

• iphone 6'da sorunlar çıkmış benim arkadaşlarımda, apple artık çok kaliiteli ürünler üretemiyor sanki
  • Steve öldukten sonra apple kalitesi gitti diyemem , fakat kalitesi dustu

• 128 gb lığın memory entegresinde sorun var. Bu forumda detaylı bir konu var bununla ilgili

Hangi garantiye yolladin peki

• Servise gönder, değişim gelirse 64 gb al.
    yüzlerce sebepten herhangi biri nedeniyle bozulmuş işte, servise de vermişsin.
    Biz şimdi sana nasıl yardımcı olacağız? Nereye verdiysen gidelim tamir etmeye uğraşalım istersen ?
  • ip5 kullanıyorum plus yada 6 almayı düşünüyorum ama bu tarz yazıları okuyuncada bi tedirginlik olmuyor değil.geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Hangi garantiye yolladin peki

teknosa internet sitesinden almıştım evimin yanındaki teknosa mağazasına teslim ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Biz şimdi sana nasıl yardımcı olacağız? Nereye verdiysen gidelim tamir etmeye uğraşalım istersen ?

yardımcı olun derken belki başka arkadaşlarında başına böyle bir sorun gelmiştir sadece sorunun neden olduğunu öğrenmek için sordum. kimseden tamir etmesini istedğim felanda yok sadece bilgi amaçlı sordum da. sen neden böyle bir tepki verdin anlamadım .
  • Telefonun şarjdayken voltaj dalgalanması olmuş olabilir mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: A_MONTANA

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

yardımcı olun derken belki başka arkadaşlarında başına böyle bir sorun gelmiştir sadece sorunun neden olduğunu öğrenmek için sordum. kimseden tamir etmesini istedğim felanda yok sadece bilgi amaçlı sordum da. sen neden böyle bir tepki verdin anlamadım .

Bu sorunlar incelenmeden bilinemez.
  • geçmişolsun cihaz elinde patlamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.