Şimdi Ara

2017 Clio 1.5 aldim touch plus ama piyasada touch plus secenegi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun 1.5 dizel touch plus clio aldim 2017 model arac. Arac 4 cam otomatik satan arkadas touch plus dedi ama ben sahibinden veya internette touch plus diye bir pakete denk gelmedim sahibinden sitesinde oyle secenek bile yok kafam karisti arabayi pazartesi devir alacagim. 4 cam otomatik sadece iconda var diye biliyordum ben bu paketin detayli ozelliklerini nasil gorebilirim? Hicbiyerde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonuna renault port mobil uygulamayı yükle. şasi no ve motor no yu gir araç bilgilerinden hangi donanım pakedi olduğunu öğrenirsin. Ardından internetten clio katalogu indir ve bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e30 m3 -- 26 Ağustos 2023; 2:44:15 >
  • Kendisi opsiyon filan koyduysa touch pakete ilave olarak demek için touch plus diyebilir. Standartta joy boş touch orta, icon doludur.

Cliolarda 2017 de makyajlandı kasa ön sis farları yuvarlak değil beyaz yatay led oldu vb. Touch pakette r-link navigasyon ve ekran var iconda da aynı. Klima ayar düğmeleri manuel joy paketle aynı. İconda ise dijital panel var vb.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Clio'larda touch plus diye bir paket yok satıcı kıçından element uydurmuş.

4 cam otomatikse touch pakettir.

• Touch choreme vardı birde

• Aracı kaça aldıniz hocam araç bilgileri nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı touch larda 2 cam otomatik bazılarında 4 cam.
    Neye göre öyle bilmiyorum
    Ruhsatta touch yaziyosa sorun yok boşver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plus dedigi 4 cam otomarik normalde touchlarda 2 cam otomatiktir, çelik jant var , plus dedigi bunlar

• Se®can kullanıcısına yanıt
    Almadan önce soracaktın,almışsın güle güle bin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilmiyorsam Clio faz 2 son 2 yılında yeni kasa çıktığı dönemlerde touch paketleri boş sattılar.
    Ön farı ve araç dışındaki krom aksesuarları touch paket ile aynı geri kalan özellikler joy paket donanımındaydı. Bundan dolayı özellikle o yıllardaki touch paket olanların çoğu aslında boş paket. Geri kalan donanımları opsiyon olarak sunmuşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.