Kendi araştırmlarımda nedense mp3 'ü kesmeden aktarma yoktu veya cihaz tanımıyordu kendi ugraslarım sonucu buldugum program sayesinde bu Mümkün.
İlk Olarak iFunBox Programını İndiriyoruz. Ve Pcmize Kuruyoruz İphonemizi Tanıtıyoruz. Açılınca Ringtones Menusune geliyoruz Soldan, Ve Tıklıyoruz M4R ler orataya çıkıyor. Bekliyoruz.
İkinci Olarak Format Factory 2.15 indiriyoruz. Warez Olmayacak kesintisiz Ve Free çeviriyor Bizim işlemimiz için Soldan Ses i Tıklayıp Assgıya İnmek için oka tıkladım M4R geldi istedigimiz kadar mp3 tıkladık ve cevire tıkladık bekliyoruz. İşlemin bitişinde
Dosyalarımız;
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\FFOutput Burada oluyor Son aşama ilk yaptıgımız işlemdeki Ringtones'lerin içine surukleyin kopyalayınca işleminiz bitmiştir.
Telefonunuzdan Dinleyiniz Seslerden değiştiriniz.
Kesinlikle Alıntı değildir bugün İphone 3G 'de deendim ilk defa yaptıgım bir sonuctur . Varsa kusura bakmayın ama kesinlikle alıntı değildir . Alıpta Alıntı demyenlere Haram Olsun..
Hocam emeğinize sağlık artık jb lı cıhazlarda daha kolay yollar var ve bır tanesının vıdeosunu eklıyorum..Bıraz daha fonksiyonel..
Teşekkürler kardeşim Elimden geleni yaptım ve videon için teşekkürler İnş birilerine yardımım dokunmustur ilk defa İphone Kullandım ve heryerde 30 saniye görünce paylaşma gereği duydum ve video içinde teşekkürler :)
Rıca ederım ayrı başlık acmayı uygun görmedim konu aynı konu cunku buradan yararlanır arkadaşlarımız...
Çok İyi bir Fikir Yapmışsın Kardeşim.
Soruları Olan Arkadaşlarımız Soru Sorabilirler.
Eğer telefonun jb ise UnlimTones tek geçerim... yok ordan kopyala ordan formatı değiştir... bunları yıllar önce yapıyorduk :)
Olsun kardeş Öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler benim gibi bilmeyenler veya cydia'dan dosya almayanlar var içinde korku olanlar hiç bilmyenler var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme