Bildirim
Hoparlörden radyo sesi alıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgisayarda FM frekansı yakalayan bir kart varsa, Hoparlörlerin amplifikator ü çevredeki bu sinyalleri alarak yükseltiyor ve ses olarak geri veriyor Aynı olay benimde başıma geldi birçok kez.Hatta ses açma kapatma tuşu bir işe yaramıyor.Bundan kurtulmanın yolu, hoparlörün yerini değiştirmek -
katılıyorum bende hoparlorğn yerini değiştirmeyi denesen iyi olur yoksa çözümü daha çok ararsın. bence ama sen yinede bir araştır. -
Alüminyum folyo ile sar belki işe yarar cidden dene -
Yok canım daha neler kurşun plakalarla sarsın yapmışken
Manyetik kalkanlı kaliteli bi hoperlör seti bak iyisimi.
-
en güzeli bi anten çak hoparlörün kafasına aç sesi radyo dinle -
Şaka bir yana hoparlörün etrafına frekans önleyici bir madde (folyo veya başka birşey, deneyerek bulursun) sarabilirsin... Tamamını engellemese bile %70-80 sonuç alabilirsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: archon3
en güzeli bi anten çak hoparlörün kafasına aç sesi radyo dinle
-
taşınmadan önceki evde aynısı bana da oluyordu çok ilginç bişiy yaw.. -
karada marina karada marina dalga boyu bi sürü
açsana lan karada marina
Hoparlörlerin yerini değiştir -
Aynı şey bendede oluyor :=)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- et işareti yapamıyorum
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- laptopu monitör olarak kullanma
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
- secure boot nedir
- modem kurulumu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X