Şimdi Ara

Arka Hoparlörden ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 yeni opel astra edition (sedan) kullanıyoruz arka kapılardaki hoparlörden ses gelmiyor menuyü karıştırmama rağmen bulamadım.
    Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanızın Arka Hoparlöründen Ses Gelmiyor mu? İşte Nedenleri ve Çözümleri

Arabanızın arka hoparlörlerinden ses gelmiyorsa, bu can sıkıcı bir sorun olabilir. Neyse ki, bu sorunun birkaç olası nedeni vardır ve çoğu durumda çözümleri oldukça basittir.

Opel Astra Arka Hoparlörden Ses Gelmiyor

Opel Astra'nızın arka hoparlörlerinden ses gelmiyorsa, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu giderebilirsiniz:

• Kontrol Etmeniz Gerekenler:

• Hoparlörlerin prize takılıp takılmadığı
      • Sigortaların atıp atmadığı
      • Tellerin hasarlı olup olmadığı
      • Hoparlörlerin prizlere tam olarak takıldığından emin olun.
      • Hoparlör sigortalarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
      • Tellerde herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edin ve gerektiğinde onarın.

Arka Hoparlör Açma

Bazı durumlarda, arka hoparlörler yanlışlıkla kapatılmış olabilir. Hoparlörleri açmak için şu adımları izleyin:

• Arabanızın ses sistemindeki "Ses Ayarları" menüsüne gidin.
    • "Hoparlörler" seçeneğini bulun ve arka hoparlörlerin açık olduğundan emin olun.

Arka Hoparlör Sorunu Giderme

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, daha ciddi bir sorun olabilir. Aşağıdaki ipuçlarını deneyebilirsiniz:

• Hoparlörleri Test Edin: Hoparlörleri başka bir araca takarak veya evinizdeki bir ses sistemine bağlayarak test edin.
    • Ses Kablolarını İnceleyin: Hoparlörlerden gelen ses kablolarında hasar olup olmadığını kontrol edin.
    • Profesyonel Yardım Alın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, bir oto elektrikçisine veya ses sistemleri uzmanına başvurun.

Bu adımları izleyerek arabanızın arka hoparlörlerinden gelen sesi geri getirebilirsiniz. Sorun devam ederse, bir profesyonelden yardım almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Editionlarda arka kapılarda kolon yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_mka

2013 yeni opel astra edition (sedan) kullanıyoruz arka kapılardaki hoparlörden ses gelmiyor menuyü karıştırmama rağmen bulamadım.
    Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

malesef arkalarda hoparlör yok
  • cevap verdiğiniz için teşekkürler.
    madem hoparlör yok neden var gibi üstünü delikli demir korumalıkla kapamışlar.

2013 araba aldık ne park sensörü var ne usb'den müzik çalıyo nede adam akıllı ses sistemi var üstelik çok yakıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_mka -- 2 Ağustos 2013; 12:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_mka

cevap verdiğiniz için teşekkürler.
    madem hoparlör yok neden var gibi üstünü delikli demir korumalıkla kapamışlar.

2013 araba aldık ne park sensörü var ne usb'den müzik çalıyo nede adam akıllı ses sistemi var üstelik çok yakıyo

ben arkalara dışarıdan alpine hoparlör taktırdım. ayrıca usb olmadığı için 7" navi taktırdım cihazın usb sinin kullanıyorum. benim araç çok yakmıyo. ankara ş.içi 7.2 ama trafiğe girmiyorum. ayrıca ne kadar ekmek o kadar köfte :) sonuçta aracın fiyatını bu gibi donanımlar belirliyor malesef. bizde isteriz tabiki ucuza full donanım olsun ama vergiler sağolsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.