Şimdi Ara

ses tek hoparlörden geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
33.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasanın arkasında bulunan hoparlör kulaklık falan taktıdığımız jacklarla ilgili problemim var.hoparlör takarsam sadece sağ hoparlörden ses geliyor kulaklık taksam sadece sağ tarafından ses geliyor? bu sorunu nası çözebilirim? bağlantılarda mı bi yanlışlık vardır? hoparlörde ya da kulaklıklarda problem yok diğer aygıtlarda gayet güzel çift taraflı ses veriyorlar ama bilgisayarımda bu tür bi sorun var. yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridewithme -- 1 Aralık 2010; 17:27:30 >

• buradaki leri dene derim başka türlü bilimiyorum hoparlörün sadece birinden ses geliyorsa ses dengesi dengeli değildir.

• sağ ve solda eşit seviyede ve en yüksekte ..
  • yok mu arkadaşlar bilen ?
  • o zaman ses kartını gözden geçir, drivelerini güncelle
  • realtekmi driverin ?
  • Evet Realtek AC97 kullanıyorum.

Güncellik konusunda pek bişey söyleyemem zaten diğer ac97leri bilgisayar kurmaya kalktıgımda bilgisayar reset atıyor sanırım asustan kaynaklıymış bu driver'ı önerdiler bu asusla problem çıkarmıyor diye yükledim bende ancak yeni olan bi durum değil yani driveri yeni yukledim ses öyle oldu değil :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iverson7694

Evet Realtek AC97 kullanıyorum.

Güncellik konusunda pek bişey söyleyemem zaten diğer ac97leri bilgisayar kurmaya kalktıgımda bilgisayar reset atıyor sanırım asustan kaynaklıymış bu driver'ı önerdiler bu asusla problem çıkarmıyor diye yükledim bende ancak yeni olan bi durum değil yani driveri yeni yukledim ses öyle oldu değil :/

realtegin menusunu acip oradan kurcalaman gerekiyor o zaman ses gelir sorunlu gercekten realtek
  • Burada hangi dosyayı seçip ayarlamalıyız ? ya da başka bir yerden yapabilirmiyim bu ayarı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iverson7694

Burada hangi dosyayı seçip ayarlamalıyız ? ya da başka bir yerden yapabilirmiyim bu ayarı ?

menusu olmasi lazim denetim masasinda oraya bak bi
  • Genelde driverden olan bi olay en yeni driveri yüklemelisin driveri yükleyip restard attıktan sonra sağ alt köşede simgesi olcak ordan bütün ses cihazlarını bağımsız çalığtır de yada şu çalışınca bu çalışmasın gibi ayarla
  • Denetim Masasında Realteke ait hiç birşey yok.Normal ses ayarları var orada herşeyi kurcaladım fakat bi değişiklik yok.

Realtek Ac97 Güncel link verebilecek var mı ?

Gerçi olacağını sanmıyorum çünkü ses driver'ını kurarken pc reset atıyor ve yükleme gerçekleşmiyor.Asus yüzünden oldugunu söylediler.İnternetten buldugum driver setuplarından sadece şu an kurulu olan problemsiz yükleniyor. Güncel olanın linkini verebilirseniz memnun olurum.
  • internet videolarının bazılarında oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.