Şimdi Ara

Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım hoparlörün birinden ses gelmemeye başlamıştı hoparlöre giden kabloyu oynatınca düzeliyordu şimdi hiç düzelmez oldu bir de kulaklık takınca da birinden ses gelmiyor kabloyla oynayıp hoparlörü yapınca kulaklıktan ses geliyor(kulaklık hoparlöre takılı bu zamana kadar) sonra hoparlör jakını çıkardım kulaklığı direk anakartın onboard ses kartı üzerinden bağladım fakat sorun yine aynı tekinden ses geliyor diğerinden gelmiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Biraz karışık oldu ama idare edersiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hoparlörden Birinden Ses Gelmiyor: Nedenleri ve Çözümleri

Hoparlörünüzden birinden ses gelmiyorsa, bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Kablolara ve Bağlantılara Kontrol Et: Hoparlörü cihaza bağlayan tüm kabloların ve bağlantıların sıkıca takıldığından emin ol. Gevşek bağlantılar ses kaybına neden olabilir.
    • Tek Hoparlörden Ses Gelmiyor Mu: Sorun yalnızca bir hoparlördeyse, hoparlörün kendisinde veya kablosunda bir sorun olabilir. Hoparlörü farklı bir cihaza bağlayarak veya kabloyu değiştirerek sorunun hoparlörde mi yoksa kabloda mı olduğunu test edebilirsin.
    • Hoparlör Tek Taraftan Ses Gelmiyor Mu: Bu sorun, hoparlör içindeki bir bağlantının kopmuş olması gibi dahili bir sorun olduğunu gösterebilir. Bu durumda, hoparlörü tamir etmek için bir uzmana götürmen gerekebilir.
    • Sağ Hoparlörden Ses Gelmiyor Mu: Bu, hoparlörün sağ kanalındaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Hoparlör kablosundaki kopukluklara veya hoparlörün içindeki hasara bak.
    • Snopy Hoparlör Ses Gelmiyor Mu: Snopy hoparlörler özel bir hoparlör türüdür ve sorunları diğer markalardan farklı olabilir. Spesifik sorun giderme adımları için Snopy'nin müşteri desteğine başvurman gerekebilir.

Bu adımları izledikten sonra sorun devam ederse, daha fazla yardım için bir ses uzmanı veya hoparlör üreticisi ile iletişime geçmeyi düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hoparlorunü, mp3, teyp gibi kulaklık çıkışı olan başkabir çıkışta dene öncelikle.
    Büyük ihtimal, onbord kulaklık jack bağlantısında temassızlık olabilir
  • Biri sana kıllık olsun diye denge ayarıyla oynamış olabilir mi ? :D Ve evet kulaklıkın jack baglantısında da temassızlık olabilir(önce denge ayarına bakderim :D) Çözersen haber ver
  • Denge ayarını bulamadım nerde acaba ? bir de jak girişini iyice taktım eminim sorun orda değil denge ayarının yerini söylerseniz size zahmet
  • Hoparlor simgesine tıkla, özellikler ses düzeyi. Hoparlor ses ayarlarında
  • Yok arkadaşlar hoparlör bozulmuş yeni sistem alacağım :/

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/snopy-sn-820-sn-820-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=23114

Bundan ne beklenir
  • Hoparlörden ne beklediğine bağlı ama bana kalırsa işini görür işte müziğini dinlersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinoLexTazy

Hoparlörden ne beklediğine bağlı ama bana kalırsa işini görür işte müziğini dinlersin :)

Yok o zaten şimdiki hoparlörüm 100tl ye 2+1 alacağım hayırlısıyla Önerebileceğiniz bir sistem var mı
  • Hoparlör almak için mi ?
  • evet
  • http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?Categoryid=256&gclid=CJP9pceuubECFQpj3wodJwoA3w

Hepsiburada.com'a güzel hoparlörler var ve fiyatları bence iyi ya da aradığını bulamazsan gittigidiyor'u deneyebilirsin

bak benim hoparlör bu gerçi kullanmıyorum tozlanmaya bıraktım :D

http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256

tabi ben 90 liraya bulmuştum arkadaştan 2. el ama çocuk hiç kullanmamış bile paketiyle vs yepyeni gidi almıştım ve çok memnundum tabi artık kulaklık full

• vatanda %25 indirim var microlab x820 düşünüyorum aslında yada m1335
  • Tek diyeceğim imkanın varsa almadan önce orada dene bazılarının özelliklerini abartıyorlar çünkü dene memnun kalırsan al :) Vatanda sürekli %25 indirim var sözde ama.. eskiden 100 lira olan kulaklıgın fiyatını 125 yazıp 100'e düşürdük diyorlarMIŞ :) bir haberde okumuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.