Şimdi Ara

iPhone Notlar boş ancak saklama alanını kontrol ettiğimde dolu görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iPhone 6s 32 GB kullanıyorum ve genelde fotoğraflarımı notlarda saklıyorum ancak saklama alanını kontrol ettiğimde çok fazla alan kapladığını gördüm ve çoğu fotoğrafı notlardan sildim ancak buna rağmen tekrar geri dönüp saklama alanını kontrol ettiğimde notların kapladığı alanda hiç bir değişiklik olmadığını gördüm . Telefonun kapatıp açmama rağmen aynı kaldı . Neden böyle olduğunu bilen ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yapmam gereken nedir?

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar > Genel > iPhone Saklama Alanı

Burada Notlar uygulamasını bularak mavi olan uygulamayı sil'e basın. Veriler silinmemişse daha sonra kırmızı olan uygulamayı sil seçeneğini kullanın. Ancak kırmızı olan uygulamayı sil seçeneği uygulamadaki tüm verileri siler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu resetlemeyi deneyin.Herhangi bir veri silinmez.Sadece bilgisayarda olduğu gibi baştan başlatır.Belki işe yarar.
  • Ne tür resetleme yapacağınıda söyleseydiniz keşke.

• son silinenlerden sildiniz mi?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim ancak sorun aynı devam ediyor hepsini denedim Notlar uygulamasını ve içindekiler komple sildim AppStore dan tekrar yükledim içinde hiç birşey olmamasına rağmen 360 MB belge ve veri görünüyor ...
    Bu saklama alanını gösteren bilgilerin doğrulu nedir onu da merak ettim açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.