Şimdi Ara

iPhone'nu Modem Olarak Kullanmak (PdaNet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
48.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum, telefonun jailbreak olmasi lazim

Programi Cydia'dan indirebilirsin ancak

quote:

Orjinalden alıntı: kuasbo

acaba benim ıphonedemi bir sorun var ben PDA NET diye bir proğramı aramalarım sonucu göremiyorum app storeden balıyorum :((((
  • jailbreak nasıl yapılır detaylı netten öğrendim fakat şöylede bir durum var bu uygulama yasal olmayan ve cihazı yazılımsal olarak kırmak anlamına geliyormuş, jailbreak yapıldıktan sonra bir sorun olduğunda düşme açılmama gibi durumda teknik servise gittiğinde sıkıntı doğurabiliyormuş

bukonuda bilgisi olan varmı acaba????

Teşekkürler...
  • evet jailbreak yontemi tamamen illegal bir cihaz kaynağına (root) a erişim ve istenilen seyleri yaptırabilmemize saglayan bir yontemdir. fakat bu konu ile ilgili bircok guvenebilecegimiz kaynak bu yontemi rahatlıkla kullanabilecegimizi belirtmektedir. nevar ki bu yontemi rahatlıkla kullanmamızı soyleselerde bu bir risk ve bu riske kişisel olarak onay verip ilerde dogabilecek olan sorunlar ve garanti dısı kapsamına alınmasını göze almaktır, şuda var ama su ana kadar jailbreakli bircok telefon servise gidip garanti kapmasında degistirilebilmiştir. ama illaki su ana kadar bu sekilde kabul edilenler bundan sonrada kabul edilecegi anlamına gelmemelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

evet jailbreak yontemi tamamen illegal bir cihaz kaynağına (root) a erişim ve istenilen seyleri yaptırabilmemize saglayan bir yontemdir. fakat bu konu ile ilgili bircok guvenebilecegimiz kaynak bu yontemi rahatlıkla kullanabilecegimizi belirtmektedir. nevar ki bu yontemi rahatlıkla kullanmamızı soyleselerde bu bir risk ve bu riske kişisel olarak onay verip ilerde dogabilecek olan sorunlar ve garanti dısı kapsamına alınmasını göze almaktır, şuda var ama su ana kadar jailbreakli bircok telefon servise gidip garanti kapmasında degistirilebilmiştir. ama illaki su ana kadar bu sekilde kabul edilenler bundan sonrada kabul edilecegi anlamına gelmemelidir.

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür edererim

peki bu durumda jailbreakli bir ıphone hiç servisten olumsuz olarak döndüğünü duydunuzmu acaba???

• @kuasbo

ben simdiye kadar duymadım gormedim forumda da arkadaslar duymamıslar simdiye kadar ama ne olur ne olmaz hiçbir sey belli olmaz....

ben yine de bunu bile bile jailbreak yaptım...
  • Arkadaşlar Pdanet programını indirdim ama kuramıyorum. Settings/purchase or register bölümünde benden email ve serial istiyor, email tamam da serial nedir nereden alıyorum?
  • Ya benimde sormak bu konuda sormak istedigim bisey var

Şimdi ben bu mesajı iphone ile pcye internet vererek yolladım burda sorun yok ama mesala iceriye 5 10 dklıgına gitsem bu baglantı kopuyor geldigimde butun wirelessa yeniden baglanmam programa ole girmem gerekiyor yani geldigimde msn filan kopmus oluyor bunun bi caresi yokmu kopmaması için yada bu sorun sadece bende mi var ......

5 10 dk hic bisey yapmayınca baglantı neden gider.......
    bilen varsa yazarsa cok makbule gecer.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaktikos -- 24 Şubat 2009; 19:28:40 >
  • PdaNet programının yeni sürümünde kablo bağlantısı desteği sağlanmış.. ek olarak pc'ye de minik bir program indiriyorsun. sonra usb den iphone'u bağlayıp PdaNet i açıyorsun. pc'den de indirdigin programdan baglan diyerek rahat rahat kullanabiliyorsun.
    ben şu anda bu şekilde kullanıyorum ve bağlantı kopması gibi bir sorun söz konusu değil.
    tek derdim 14günlük deneme suresinin dolması. ama galiba ücretli account alacağım..
    kablolu bağlantı saglanması çok iyi olmuş. bir deneyin derim.
    yeni sürümü cydia'dan bulabilirsin. iphone'da kurunca zaten pc için gerekli programin linkini de veriyor.
    umarım yardımcı olmustur...
  • Programın lisanslı kullanıcısıyım ve çook memnunum. 1.5 versiyonuna kadar ilaçla idare etmeye çalıştım, ama bu versiyonda USB ile bağlantıya imkan verdiler. O noktada bende lisansını satın almaya karar verdim. iPhone uygulamalarına nazaran biraz pahalı(29 USD) ama değiyor. Şiddetle tavsiye ederim.
  • Bende programı siddetle tavsiye ederim ama neden siz bu programa para verdiniz onu anlamadım .....

bende 1.51 versiyonu var en son cydiadan indirdim sonra internet bi guzel crackı telefonun icindeki pda net app ile deistirdim telefonu kapadim actim programa girdim registiration kısmına girdim. oaraya maile salak biseyler yazdım kendisi hemen bi serial verdi submit dedim :D
    alsana unlock olmus bir pda net ne gun kalıyor nede baska bisey :D

Valla 5 kurus vermeden sınırsız kullanıyorum suan:D

bu msj yazdıktan sonra usb programını bilgisayara yukledim ve denedim hakikatende kopmuyor...

ve en guzel yani wifi ile baglandıgında iphone resmen yanıyordu vede pili deli gibi yiyordu simdi telefon buz gibi vede pil bosalmıyor :D...

buda craaki bilmeyenler icin..

http://rapid share.com/files/189413367/PdaNet.1.51.zip

1. Cydiadan pda neti indirin
    2. SSH to /Application/Pdanet.app/ linkteki dosyayi burdaki yere kopyalayın.. izin ayarınu 755. yapın
    bende gerek kalmadı bunu yapmaya sizde gerekebilir. ve iphonu kapatıp acın....
    3. iphonedan purchase ve register kısmına girin ve oraya maile herhangi bisey yazın sonra submit deyin
    4. Test için http://my.iphone/ buraya bakın ve size register edilmiş bir pda net 1.51

bol bol kullanmalar.....

Alıntıdır turkceye cevrilmiştir....

not bende sorunsuz bir sekilde sınırısız oldu ...
    dosyayı değişirken ne olur olmaz diye eski pda app dosyasını pcnize yedekleyin.... Ne olur olmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaktikos -- 2 Mart 2009; 23:24:52 >

• Arkadaşlar PDANET 1.51 verisyonu yükledim. Burada yazılan tüm yönergeleri sırasıyla uyguladım. Geçici ağı oluşturuyorum. Iphone'dan bu ağı görüyorum ve bağlanıyorum. Yani son aşamaya kadar sorun yok. Ama PDANET'i açtığımda bağlantı sağlanamıyor. Neyi yanlış yaptığımı anlayamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • bende bugün deneme fırsatım oldu programı.usb den bağlanarak yazıyorum şuanda bu mesajı ama wi-fi üzerinden bağlansaydım büyük ihtimal yazamazdım kopuyor çünkü ama usb de böyle bir sorun yok xp için olan programı kurudum sorunsuz bağlanıyorum.crackinide yaptım veren arkadasa tşk ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: galaktikos

Ya benimde sormak bu konuda sormak istedigim bisey var

Şimdi ben bu mesajı iphone ile pcye internet vererek yolladım burda sorun yok ama mesala iceriye 5 10 dklıgına gitsem bu baglantı kopuyor geldigimde butun wirelessa yeniden baglanmam programa ole girmem gerekiyor yani geldigimde msn filan kopmus oluyor bunun bi caresi yokmu kopmaması için yada bu sorun sadece bende mi var ......

5 10 dk hic bisey yapmayınca baglantı neden gider.......
    bilen varsa yazarsa cok makbule gecer.....

• arkadaşlar turkcelin verdiği 3GB lık paketi burdan bu şekilde kullansak acaba anlaşılırmı başka bi pc den kullanıldığı... bunu merak ediyorum... şimdi kullanırız turkcell anlar ve bizim faturaya yansıtır diye korkuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

arkadaşlar turkcelin verdiği 3GB lık paketi burdan bu şekilde kullansak acaba anlaşılırmı başka bi pc den kullanıldığı... bunu merak ediyorum... şimdi kullanırız turkcell anlar ve bizim faturaya yansıtır diye korkuyorum...

Valla ben yeni 3gb paket aldım sorunsuz calısyor ole ekstrada para yazmıyor zaten her kullanımdan sonra su kadar kotanız kalmıstır diye yazı geliyor sende denersin ole su kadar kota kaldı derse sorun yok demektir....
  • quote:

quote:

arkadaşlar turkcelin verdiği 3GB lık paketi burdan bu şekilde kullansak acaba anlaşılırmı başka bi pc den kullanıldığı... bunu merak ediyorum... şimdi kullanırız turkcell anlar ve bizim faturaya yansıtır diye korkuyorum...

Valla ben yeni 3gb paket aldım sorunsuz calısyor ole ekstrada para yazmıyor zaten her kullanımdan sonra su kadar kotanız kalmıstır diye yazı geliyor sende denersin ole su kadar kota kaldı derse sorun yok demektir....

ben ilk iphone alanlardanım... kaç aydır 3GB lık paketin en fazla 500MB ını kullanabiliyorum... eğer dediğin gibi anlaşılmazsa başka bi yerden kullanıldığı çok iyi olur o zaman...

• quote:

quote:

quote:

ben ilk iphone alanlardanım... kaç aydır 3GB lık paketin en fazla 500MB ını kullanabiliyorum... eğer dediğin gibi anlaşılmazsa başka bi yerden kullanıldığı çok iyi olur o zaman...

Anlaşılsa ne olurki?
    Turkcell'e ne? Nerde ne kadar ve nasıl kullandığımdan? Bu 3GBi bana verdiyse nasıl kullanacağıma ne hakla karışıyor?

• bu bahsettıgın pc ye ındırılen program nedır acaba bıraz bılgı verebılır mısın
  • Değerli arkadaşlar

buradaki işlemleri sırasıyla yaptım ve usb den bağlı olarak ıphone uzerinden internete bağlandım şuan dahi ara bağlantıyla buraya yazıyorum

fakat ne yaptıysam msn yi açamıyorum sorun gidere tıkladığımda ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARINDA sarı ünlem uyarısı çıkıyor nekadarda onar ddediysemde birtürli msn ye bağlanamıyorum

aramızda bu sorunu yaşayan veya sorunu nasıl gidereceğimi bilen varmı

saygılarımla..
  • saol süper oldu bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelamon

Arkadaşlar PDANET 1.51 verisyonu yükledim. Burada yazılan tüm yönergeleri sırasıyla uyguladım. Geçici ağı oluşturuyorum. Iphone'dan bu ağı görüyorum ve bağlanıyorum. Yani son aşamaya kadar sorun yok. Ama PDANET'i açtığımda bağlantı sağlanamıyor. Neyi yanlış yaptığımı anlayamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

alpicationun içinde ben PDA.APP dosyasını bulamıyorum

Bukonuda yardımcı olacak arkadaş varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.