Bende programı siddetle tavsiye ederim ama neden siz bu programa para verdiniz onu anlamadım .....
bende 1.51 versiyonu var en son cydiadan indirdim sonra internet bi guzel crackı telefonun icindeki pda net app ile deistirdim telefonu kapadim actim programa girdim registiration kısmına girdim. oaraya maile salak biseyler yazdım kendisi hemen bi serial verdi submit dedim :D alsana unlock olmus bir pda net ne gun kalıyor nede baska bisey :D
Valla 5 kurus vermeden sınırsız kullanıyorum suan:D
bu msj yazdıktan sonra usb programını bilgisayara yukledim ve denedim hakikatende kopmuyor...
ve en guzel yani wifi ile baglandıgında iphone resmen yanıyordu vede pili deli gibi yiyordu simdi telefon buz gibi vede pil bosalmıyor :D...
1. Cydiadan pda neti indirin 2. SSH to /Application/Pdanet.app/ linkteki dosyayi burdaki yere kopyalayın.. izin ayarınu 755. yapın bende gerek kalmadı bunu yapmaya sizde gerekebilir. ve iphonu kapatıp acın.... 3. iphonedan purchase ve register kısmına girin ve oraya maile herhangi bisey yazın sonra submit deyin 4. Test için http://my.iphone/ buraya bakın ve size register edilmiş bir pda net 1.51
bol bol kullanmalar.....
Alıntıdır turkceye cevrilmiştir....
not bende sorunsuz bir sekilde sınırısız oldu ... dosyayı değişirken ne olur olmaz diye eski pda app dosyasını pcnize yedekleyin.... Ne olur olmaz :D
tek tek uyguladım ama aplication içinde PDA.APP DOSYASINI BİR TURLÜ BULAMADIM
quote:
Orjinalden alıntı: reecn
PdaNet programının yeni sürümünde kablo bağlantısı desteği sağlanmış.. ek olarak pc'ye de minik bir program indiriyorsun. sonra usb den iphone'u bağlayıp PdaNet i açıyorsun. pc'den de indirdigin programdan baglan diyerek rahat rahat kullanabiliyorsun. ben şu anda bu şekilde kullanıyorum ve bağlantı kopması gibi bir sorun söz konusu değil. tek derdim 14günlük deneme suresinin dolması. ama galiba ücretli account alacağım.. kablolu bağlantı saglanması çok iyi olmuş. bir deneyin derim. yeni sürümü cydia'dan bulabilirsin. iphone'da kurunca zaten pc için gerekli programin linkini de veriyor. umarım yardımcı olmustur...
arkadaşlar çok güzel yazmışsınızda kabolosuz sürekli kopuyo .. şu kablu ile bağlantı için grekli programıda yazında bizde faydalanalım ....
usb bağlantısının yapılabilmesi için pc ye bir client yüklü olması gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz
Arkadaslar benim pda net kullanım süresi bitti nasıl kullanabilirim ya da bu tarz başka bir program önerir misiniz? Acil lazım ;)
quote:
Orijinalden alıntı: galaktikos Bende programı siddetle tavsiye ederim ama neden siz bu programa para verdiniz onu anlamadım .....
bende 1.51 versiyonu var en son cydiadan indirdim sonra internet bi guzel crackı telefonun icindeki pda net app ile deistirdim telefonu kapadim actim programa girdim registiration kısmına girdim. oaraya maile salak biseyler yazdım kendisi hemen bi serial verdi submit dedim :D alsana unlock olmus bir pda net ne gun kalıyor nede baska bisey :D
Valla 5 kurus vermeden sınırsız kullanıyorum suan:D
bu msj yazdıktan sonra usb programını bilgisayara yukledim ve denedim hakikatende kopmuyor...
ve en guzel yani wifi ile baglandıgında iphone resmen yanıyordu vede pili deli gibi yiyordu simdi telefon buz gibi vede pil bosalmıyor :D...
1. Cydiadan pda neti indirin 2. SSH to /Application/Pdanet.app/ linkteki dosyayi burdaki yere kopyalayın.. izin ayarınu 755. yapın bende gerek kalmadı bunu yapmaya sizde gerekebilir. ve iphonu kapatıp acın.... 3. iphonedan purchase ve register kısmına girin ve oraya maile herhangi bisey yazın sonra submit deyin 4. Test için http://my.iphone/ buraya bakın ve size register edilmiş bir pda net 1.51
bol bol kullanmalar.....
Alıntıdır turkceye cevrilmiştir....
not bende sorunsuz bir sekilde sınırısız oldu ... dosyayı değişirken ne olur olmaz diye eski pda app dosyasını pcnize yedekleyin.... Ne olur olmaz :D
2. Şıkta yazılan ssh kopyalama ısı nasıl oluyor @galaktikos
Konuları hortladan hortlatana! pdanet e gerek yok artık. iphone os 3.0 ile internet paylaşımı yapabiliyorsun zaten
hocam ben 3.1.3 kullanıyorum bunun üzerinden programsız olarak iphone'u modem olarak nasıl kullanabilirim birisi düzgünce açıklayabilir mi ACİLLL
usb kablo ile pc ne bağla itunes i aç iphone da ayarlar / genel / ağ menüsüne gel internet paylaşımına tıkla aç de.
quote:
Orijinalden alıntı: muratremix usb kablo ile pc ne bağla itunes i aç iphone da ayarlar / genel / ağ menüsüne gel internet paylaşımına tıkla aç de.
Hocam internet paylaşımına tıkla derken? Ağ bağlantısının icinde böyle bir seçenek yok ayrıca ituneste de böyle birsey bulamadım. Bu kısmı detaylı anlatır mısın?
paylasim icin tesekkurler ben MYWİ i kullaniyorum hem 4.0 uyumlu hem de kullanisli:)
quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal paylasim icin tesekkurler ben MYWİ i kullaniyorum hem 4.0 uyumlu hem de kullanisli:)
Arkadaslar programsiz olarak iphone U modem olarak kullanmayı birileri tekrar anlatabilir mı yapamadım hala