su yontemleri uygulayin eger 3 gun gitmezse batarya bende bu iphoneyi kırarım
3g kapalı olacak edge den internete girmeyin ( wifi ile girilebilir) bildirimler kapali olacak e posta anında ilet kapali olacak ekran parlaklıgı %50 ayarlayin localiton kapalı
adamlar ztn yazıyor 3g acık olursa batarya az gider die bu kadar acık ve net
quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
3g kapalı olacak edge den internete girmeyin ( wifi ile girilebilir) bildirimler kapali olacak e posta anında ilet kapali olacak ekran parlaklıgı %50 ayarlayin localiton kapalı
telefonu açık tutacak mıyız dostum
Haha super.. Ben su bildirim olayını anlmadım kapatınca degisen ne oluyor..?
Localiton kapalı demişsin o ne olyuroRe?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Localiton kapalı demişsin o ne olyuroRe?
Konum uyarıları arkadaşım
Ayrıca pil göstergesi %100 olduğunda elektriği kesmez %100 olduktan ortalama 45dk sonra keser elektriği.
yanlış bi bilgi var arkadaşlar onu düzeltmek isterim..
pil 100% dolu iken fişten çektiniz biraz kurcaladınız 97% oldu diyelim..tekrar 100% olsun diye şarja taktınız..o şarj yapmaz işte..cihaz kendi şarjı 95%'in altına düşmediği sürece tekrar şarj etmez..97%'de iken şarja taktınız diyelim, cihaz şarj olmaz; şarj olmadığı gibi, cihaz hala bataryayı kullanmaya devam eder ve ne zaman ki şarj seviyesi 95%'in altına düştü o an şarja başlar..
quote:
Orijinalden alıntı: kbrdy
yanlış bi bilgi var arkadaşlar onu düzeltmek isterim..
pil 100% dolu iken fişten çektiniz biraz kurcaladınız 97% oldu diyelim..tekrar 100% olsun diye şarja taktınız..o şarj yapmaz işte..cihaz kendi şarjı 95%'in altına düşmediği sürece tekrar şarj etmez..97%'de iken şarja taktınız diyelim, cihaz şarj olmaz; şarj olmadığı gibi, cihaz hala bataryayı kullanmaya devam eder ve ne zaman ki şarj seviyesi 95%'in altına düştü o an şarja başlar..
İşte en doğru bilgi
Macbook pro'mda da aynı şekilde, %100 dolduktan sonra kabloyu çıkarıp, %97'ye düşürüp, tekrar taktığımda asla şarj etmiyor, dolu olarak gösteriyor. %94 olmadan tekrar şarja başlamıyor. Şu noktaya dikkat çekmk istiyorum bu arada: şarj olmaya deman ederken %97 gibi bir değere şarjdan çıkarıp taktığınız zaman dolu göstermez, %100'e kadar şarj etmeye devam eder. Bir nevi akıllı akü hesaaabı, aküsünde akıl aramayanın aklına şaşarım
quote:
Edge ile de internete girmezsek ne farkı kaldı bunun ipod dan?
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
quote:
telefonu açık tutacak mıyız dostum
İyiymiş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme