Şimdi Ara

iPhone nun şarjı % 100 olunca şarj dolumu duruyormus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone şarjı fulledigi zaman şarj etmeyi kesiyormuş. (forumda gezerken gördüm). O zaman şarja takılı halde şarj %99 olunca tekrar şarj edip %100 e getirecektir. Bu olay tekrarlanırsa şarjı öldürür yav :S

• Siz forumda şarjı ölen biri gördünüzmü bunu yapan adamlar onu düşünürler herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone006

iPhone şarjı fulledigi zaman şarj etmeyi kesiyormuş. (forumda gezerken gördüm). O zaman şarja takılı halde şarj %99 olunca tekrar şarj edip %100 e getirecektir. Bu olay tekrarlanırsa şarjı öldürür yav :S

Sistemler sizin sandığınız kadar basit çalışmıyor:) Bahsettiğiniz şey yıllardır bütün bataryalı cihazlarda kullanılmaktadır. İçiniz rahat olsun...
  • O benimde aklıma geldi. Ama sürekli uyarıyorlar şarj %20 ye gelmeden şarj etmeyin diye. Azalmadan takmayın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Siz forumda şarjı ölen biri gördünüzmü bunu yapan adamlar onu düşünürler herhalde
    Hocam öyle birşey olamaz.
    Şimdi her %1 doluma 1 birim diyelim bataryanın özelliğini kaybetmeden olan kapasitesi ise 10.000 olsun.

100 birim doldu bataryanız yani %100 oldu ardından şarjdan çekmediniz %99 a düştü ve tekrardan %100 e yükseldi.

101 birim doldurmuş oldunuz. Yani tam doldur boşalt yapmış olmassınız

Not:Verdiğim sayıların resmi bir yanı yoktur.Basitçe anlatmak için kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 4 Ekim 2010; 17:20:02 >

• Eyw
  • Arkadaslar sarj cabuk bitiyor iphonne4de. Hergun sarj etmem gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eyw

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Eyw

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Alıntıları Göster
    Benimde ortalama hergun şarj ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

normal mi peki bu? Sarj fullken 5 6 dk sonra yuzde 2 3 dusuyor. Anlamadim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Dün ilk defa kullanma şansım oldu tam bataryayla..1 gün boyunca çok miktarda mesaj çektim telefonda konuştum dosya indirdim 3g ile..gps i kullandım yaklaşık 6-7 saat kullanım süresi oldu..ve şuan %13 te..eskiden 2g kullanıyordum 2g ye oranla çok önemli oranda bataryası büyük..eski telefonum olsa 2 kere bitmişti şarjı bu kullanımda

• quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

normal mi peki bu? Sarj fullken 5 6 dk sonra yuzde 2 3 dusuyor. Anlamadim

Alıntıları Göster
    Walla normal degil gibi duruyor ama şimdilik çok buyuk sıkıntı degil gunde bir sarj idare ediyor beni..4 saat kullanım 20 saat bekleme yetiyor.

• quote:

Walla normal degil gibi duruyor ama şimdilik çok buyuk sıkıntı degil gunde bir sarj idare ediyor beni..4 saat kullanım 20 saat bekleme yetiyor.

Alıntıları Göster
    ilk şarzım 1 gün 8 saat gitti. bunun 6 saati kullanımdı sürekli açık wifi arada uygulama, facebook twitter angry birds gibi. 3g'yi kapatmadım hiç. yüzde 13 te idi şarza koyduğumda. ben de bilmiyorum normal mi değil mi bu süre diye.

ama 9700 den sonra iphone çok çabuk bitiyor gibi geliyor bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

ilk şarzım 1 gün 8 saat gitti. bunun 6 saati kullanımdı sürekli açık wifi arada uygulama, facebook twitter angry birds gibi. 3g'yi kapatmadım hiç. yüzde 13 te idi şarza koyduğumda. ben de bilmiyorum normal mi değil mi bu süre diye.

ama 9700 den sonra iphone çok çabuk bitiyor gibi geliyor bana..

Alıntıları Göster
    Evet abim bende bahsettiklerinde çok uzun surer dıye dusnmustum ama o kdar yuksek degl.Ama yinede iyi herhngi bir problem teşrif etmiyor

• quote:

Evet abim bende bahsettiklerinde çok uzun surer dıye dusnmustum ama o kdar yuksek degl.Ama yinede iyi herhngi bir problem teşrif etmiyor

Alıntıları Göster
    gün geçtikçe performansı artar diyorlar ama bakalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Normal kullanımda 3g kapalı iken tam 24 saat gidiyor.
    3g açıkken hiç birşey yapmasam dahi 24 saat gidiyor.3g çok yiyor bataryadan normalmidir arkadaşlar bu?
  • Suan 6 saat kullanim ve sabahtan beri wifi acik. Sarjim yuzde 33. Normalmidir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Normal kullanımda 3g kapalı iken tam 24 saat gidiyor.
    3g açıkken hiç birşey yapmasam dahi 24 saat gidiyor.3g çok yiyor bataryadan normalmidir arkadaşlar bu?

Alıntıları Göster
    Ben cozdum aga (abilerim) Herhangi program veya uygulama açtığın zaman dakkada1 dusuyor ama kullanmazsan 10 saatte 4 bar dustu benim kullanıma baglı bişey. Bu sebepten 3g ve wifi şarjı içiyo gibi bişi ben zaten 3gyı kapatıorum.Goruntulu konuşma yapmıyorum ayrıca internet paketim yok.

• quote:

Ben cozdum aga (abilerim) Herhangi program veya uygulama açtığın zaman dakkada1 dusuyor ama kullanmazsan 10 saatte 4 bar dustu benim kullanıma baglı bişey. Bu sebepten 3g ve wifi şarjı içiyo gibi bişi ben zaten 3gyı kapatıorum.Goruntulu konuşma yapmıyorum ayrıca internet paketim yok.

Alıntıları Göster
    Hee Durmasin yedek batarya varya icinde onu sarj etsin

• quote:

ya program ve uygulama sürekli açık kalıyor. yani kapatıyorsun ama altta açık kalıyor bazen unutuyorsun. bu multitasking olayı beni geriyor. iki kez bas gelen menüden kapat uygulamayı falan. uygulamada iken direk home tuşuna bastığında kapan işte. dün alışmamışım ya bir baktım yedi sülalesi açık zımbırtının :)) bu ne lan dedim bi an :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.