Şimdi Ara

iphone ölü pixel problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
17.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BeBeto18

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

iphone kötü telefon

Iphone'daki arayüzü, işlemci hızını ve ekran kalitesini kaç tane telefon sunabiliyor?

Peki günümüzde video kayıtsız, bluetooth'u diğer cihazlarla bağlantı kuramayan, radyosuz, flashsız, MMS'siz (hiç kullanılmasa da), A2DP olmayan (en ucuz telefonda bile var) kaç tane telefon var? ki o kadar zahmetli bir telefon ki her sim kartı çalıştırmıyor, DivX dosyalarını desteklemiyor, 3.5 mm jack var ama apple'ın kendi 3 halkalı soketi var yani istediğin kulaklığı kullanma özgürlüğüne sahip değilsin, ölü pixel var(mış), sim kartı çıkarıp başka bir kart takıldığında i-tunes'ın etkinleştirilmesi vs.... daha bir sürü dert
    tek ekranı ve kullanım keyfiyle ön plana çıkıyor İPhone. Bir de Safari İnternet tarayıcısıyla.

Iphone geliştirilmeye açık alt yapıya sahip bir cihaz. Örneğin geçtiğimiz günlerde video kayıt özelliği eklendi. Teknoloji meraklıları telefonun artı ve eksi yönlerini elbette göz önünde bulunduruyor ve satış rakamları her şeyi açıklıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

dayılar simkilit açılması yaptıysanız zaten garantiniz yok siz boşuna test etmeyin elde ne varsa onu kullanacaksınız .. yok ben simkilit açtım genede garanti kullanacam diyenlere kol saati veriomuşlar :)..

any sim yazılarında bu işlemi yaparsanız garanti dışında kalacaktır emşnmisin die soruyorda zaten okumammışlara uyarı olsun .

bizim türk milleti unlock ta yapar garantide ister yüzsüz bizim millet yüzsüz valla utanması yok adamın karta özel verdiği telefonu al etmediğini bırakma simkilidini aç sonra bozulunca aman garantisi yokmu bunun evet var steve jobs evinde garanti veriormuş :)

türkiyede satışta olsada garantiden yararlanamayacaksınız ben söleyimde türkiyede satışa sunulsun die bekleyen zavallı arkadaşlar boşuna beklemesin yada abd ye yollamasın boşuna ..

çok güldüm valla güzel yorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

iphone kötü telefon

Iphone'daki arayüzü, işlemci hızını ve ekran kalitesini kaç tane telefon sunabiliyor?

Peki günümüzde video kayıtsız, bluetooth'u diğer cihazlarla bağlantı kuramayan, radyosuz, flashsız, MMS'siz (hiç kullanılmasa da), A2DP olmayan (en ucuz telefonda bile var) kaç tane telefon var? ki o kadar zahmetli bir telefon ki her sim kartı çalıştırmıyor, DivX dosyalarını desteklemiyor, 3.5 mm jack var ama apple'ın kendi 3 halkalı soketi var yani istediğin kulaklığı kullanma özgürlüğüne sahip değilsin, ölü pixel var(mış), sim kartı çıkarıp başka bir kart takıldığında i-tunes'ın etkinleştirilmesi vs.... daha bir sürü dert
    tek ekranı ve kullanım keyfiyle ön plana çıkıyor İPhone. Bir de Safari İnternet tarayıcısıyla.

Iphone geliştirilmeye açık alt yapıya sahip bir cihaz. Örneğin geçtiğimiz günlerde video kayıt özelliği eklendi. Teknoloji meraklıları telefonun artı ve eksi yönlerini elbette göz önünde bulunduruyor ve satış rakamları her şeyi açıklıyor.

İyi ama İPhone 3. pari yazılımları desteklemiyor diye biliyorum ben. yanılıyor muyum yoksam bu arada knıght yeni msn ime ekledim seni uzun zaman önce istanblue_@windowslive.com gelirse kabul et tmm mı

• ilk aldigimda dikkatlica baktim yoktu ama bugun beyaz zemin uzerinde ufak siyah nokta gordum. birden nasil cikti bu acaba cizik yada baska bisi mi oldu
  • denediğiniz site en son ayarda zorluyor telefonunuzu ve ölü pixeller yaratıyor..

ölü varmı derken canlıları öldürüyonuz açıkcası..

son ses kulaklığı deneyip ne kadar ses verior diye bakarken ulaklığı patlatmaya benziyor bu ...

garantiye götürün yapsınlar...

hahaha

ondan olmuş olabilir ..

test edeyim derken testiyi kırdınız hahahahaah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendaba -- 21 Aralık 2007; 3:13:52 >

• @xedaba siteye girmeden,telefonu zorlamadan kendi kendine oldu benim siyah nokta.belki çizik de olabilir nasıl ayırt edecem bilmiyorum

ayrıca stuck pixelleri düzeltmek için aşağıdaki sitelere bi bakın derim
    http://www.ebaspace.com/2007/08/05/fixing-iphone-stuck-pixels/
    http://www.ebaspace.com/iphone-app/

• benimki temiz walla
  • komık gelebılır ama ekrana parmagınızla bastırarak masaj yapın
    olu pıksel ve cevresıne, takılmıs pıxellerı duzeltebılıyor...
    benım kırmızı takıldı, o sekılde duzelttım bı daha sorun olmadı su an saglam ve olu pıxelsız
  • Olsa bile aynen PSP gibi 16 milyon renk ekranda ölü pikselin farkına varmak veya rahatsızlığını hissetmek zor olacaktır..
  • telefon kapalıyken ekrana ışık tutup dikkatlice baktım ekranın altında ufak bir toz var gibi. bu tozu nasıl çıkabilirim ordan?
  • quote:

quote:

iphone kötü telefon

tüm i-mate 'ler

örneğin şu arkadaş ;http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate9502&skinid=1

5 tane iphone verseler değişmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 21 Aralık 2007; 22:19:42 >

• Bende hiç ölü pixel yok test için teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

quote:

iphone kötü telefon

tüm i-mate 'ler

örneğin şu arkadaş ;http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate9502&skinid=1

bu ne yav. ekrana basıklamak için cubuğu var bunun. :) ha ama takoz olarak kullanılabilir kalın bişey.

• Arkadaşlar bence hiç test edip canınızı sıkmayın, bırakın olduğu gibi kalsın ne yapalım, valla ben daha test yapmadım yapmayıda düşünmüyorum, öğrenip ondan sonra canım sıkılacağına hiç bilmim daha iyi...
  • yaw aldırmayın okadar pixelden biri ikisi eksik olsa ne olacak boşvrin gözünüze gelmezki düşünmeyin bile pinpiriğe gerek yok... bişey olmaz ..
  • quote:

quote:

quote:

iphone kötü telefon

tüm i-mate 'ler

Ancak I-mate ile Iphone çok farklı segmentlerde yer alıyor. Birisi tam donanımlı cep bilgisayarı diğeri ise multimedya cihazı...

• quote:

quote:

quote:

iphone kötü telefon

tüm i-mate 'ler

iphone daki arayuzu imate'ler mi sunuyormus...bence baska bi makinayla tekrar dene...bunlar sunamiyor cunku...ayrica 600 Mhz lik islemciyi de sayili modellerin sunabilecegini dusunuorum...ama tabi yinede isteyen istedigini alir...

• 2 gün önce aldım teste gerek yok çok bariz 1 adet ölü piksel var. Ölü piksel rengi beyaz.
  • ---düzeltme boşuna uğraşıorm ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 14 Nisan 2008; 21:33:48 >
  • Allaha şükür hiç yok hepsiyle test ettim renklerin temiz çıktı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.