Şimdi Ara

iPhone OS 3.1.3, Türkler Tarafından Kırıldı ! ( Jailbreak ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Aslında jailbreak emek hırsızlığı değil.Sonuçta jailbreak iphone'u daha alınabilir kılıyor.Çünkü çoğu yazılım jailbreak sayesinde çalışıyor.

Jailbreak sayesinde Apple bence daha çok kâr ediyor;sayesinde iphone daha kullanışlı bir cihaz oluyor.

HTC daha kullanışlı tutturmuşunuz bi ayfon ayfon
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Aslında jailbreak emek hırsızlığı değil.Sonuçta jailbreak iphone'u daha alınabilir kılıyor.Çünkü çoğu yazılım jailbreak sayesinde çalışıyor.

Jailbreak sayesinde Apple bence daha çok kâr ediyor;sayesinde iphone daha kullanışlı bir cihaz oluyor.

Komik olma dostum
    HTC kullanabilmek için iyi derecede bilgisayar kullanmayı bilmek yazılımdan anlamak lazım.Bunun karşısında iPhone'u 10 yaşında ki çocuk bile kullanabiliyor.
    Ha ben alacak olsam iyi bilgisayar bilmesem bile donanıma önem verdiğim için HTC alırım
    Ama HTC nin daha karmaşık olduğu tartışılmaz bir gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

Komik olma dostum
    HTC kullanabilmek için iyi derecede bilgisayar kullanmayı bilmek yazılımdan anlamak lazım.Bunun karşısında iPhone'u 10 yaşında ki çocuk bile kullanabiliyor.
    Ha ben alacak olsam iyi bilgisayar bilmesem bile donanıma önem verdiğim için HTC alırım
    Ama HTC nin daha karmaşık olduğu tartışılmaz bir gerçek

zaten bu yüzden ayfon ele ayağa düştü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.