Şimdi Ara

İphone oyun önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
20.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunları nerden indiriyorsunuz arkdslar_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: h_canoglu

oyunları nerden indiriyorsunuz arkdslar_?

installous programında arattırıp indiriyorum ben :)
    bulamadığı oyun uygulama olmadı daha
  • tamam bendede var o ama bazı oyunları kurmuyo mesela varmısın yokmusun indirdim ama installous kurmuyo
  • quote:

tamam bendede var o ama bazı oyunları kurmuyo mesela varmısın yokmusun indirdim ama installous kurmuyo

ewt bazı oyunlarıda sorun çıkartabiliyo ben de varmısın yokmusun u denemiştim olmamıştı onun dışında bi oyunda daha rasladım böle bi soruna ama bi alt versiyonunu yükleyince çalışmıştı.
  • arkadaslar bir oyun vardı adını hatırlamıyorum araba park etmeye calısılıyor oyunun amacı bu.. oyunu nerden nasıl bulabilirim yardım lutfen
  • quote:

arkadaslar bir oyun vardı adını hatırlamıyorum araba park etmeye calısılıyor oyunun amacı bu.. oyunu nerden nasıl bulabilirim yardım lutfen

oyunun adı ParkingLot. installous a yaz indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

quote:

arkadaslar bir oyun vardı adını hatırlamıyorum araba park etmeye calısılıyor oyunun amacı bu.. oyunu nerden nasıl bulabilirim yardım lutfen

Hocam installousta öyle bi özellik var mı aratma falan? Bende kullanıyorum ama daha rastlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

quote:

quote:

Hocam installousta öyle bi özellik var mı aratma falan? Bende kullanıyorum ama daha rastlamadım

Sağ üstte pil simgesinin biraz altına bak search yazıyor oradan istediğin uygulamayı arayabilirsin.

• benim söylediğim oyunlar normal orjinal oyunlar ;)
  • arkadaşlar benim cydiadan oyun açılmıyor installerden deniyom olmuyor neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

quote:

quote:

hocam ınstallous nasıl arama yapabiliriz ben hep cydia ile ınstallerden oyun indirirm

• Önceki mesajımda söylediğim oyunlara ek olarak Need For Speed Undercover'ı öneririm.
  • stickwars
    track & field
    ironfist
    zen bound
    bowman
    triple shot
    towerbloxx
    3 point
  • Yav Bejeweled 2 yi kimse söylememiş
    Ne ayıp.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Yav Bejeweled 2 yi kimse söylememiş
    Ne ayıp.

Benim eklediğim resimlerde vardı :)
  • var mı yeni güzel oyunlar...yeni oyunlar keşfedenler yazsınlar...
  • Bu aralar Catcha mouse 2 ve Chopper oynuyorum. Catcha Mouse 2'yi Wi-Fi üzeriden multiplayer olarak oynamak mümkün, bir kişi kapan koyuyor diğer kişi fareyi yönlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 19 Mayıs 2009; 23:51:35 >
  • Haftanın oyunu StoneLoops of Jurassica nasıl bu kadar bağlandığınızı ve neden elinizden bırakamadığınızı çözemiyeceğiniz çok müthiş bir oyun.
     İphone oyun önerileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Haftanın oyunu StoneLoops of Jurassica nasıl bu kadar bağlandığınızı ve neden elinizden bırakamadığınızı çözemiyeceğiniz çok müthiş bir oyun.
     İphone oyun önerileri

Luxor gibi bir oyun resme bakılırsa. Denemek lazım...
  • Yakında Prince of Persia'nında son versiyonu iphone'a geliyormuş.
    SAbırsızlıkla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.