Bildirim
iPhone Recovery Mode
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İtunesle yedekleyip restore edebilirsin. -
iTunes ile nasıl yedekliyebilirim, recovery modeda iken yapılabılıyormu? -
Bende yasadim bu sorunu cozumunu ogrenmek isterim up. -
Lütfen bakanlar yardımcı olsun -
iREB'i denediniz mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam iReb programınıda denedim.
Normalde videolarda izliyoruz mesela lock+home tuşuna basılı tutuyorlar apple logosu gelince elini lockta çekiyor adam sonra telefonları açılıyor fakat bende aynı ekran tekrar geliyor.
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar bu sorunun çözümü yok mu ya -
Sorunun cozumu yokmu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek cozum restore gibi duruyor,inş yedekleme yapmışınızdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
tek cozum restore gibi duruyor,inş yedekleme yapmışınızdır.
Yapmadığını belirtmiş arkadaş onu soruyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: YesiilEriik
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
tek cozum restore gibi duruyor,inş yedekleme yapmışınızdır.
Yapmadığını belirtmiş arkadaş onu soruyor zaten
vize haftası olunca insanın beyni duruyo :D -
Arkadaşlar lütfen bir çözüm yolu yokmu rehber,fotoğrafların gitmemesi benim için çok önemli sorun güncel -
Telefonu pc'ye tak, itunes'u aç, Jailbreak yapar gibi üst tuşa 5 sn basılı tut sonra iki tuşa 10 sn bas, sonra home tuşuna basılı tut. Hallolacak sonra restore et -
quote:
Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
Telefonu pc'ye tak, itunes'u aç, Jailbreak yapar gibi üst tuşa 5 sn basılı tut sonra iki tuşa 10 sn bas, sonra home tuşuna basılı tut. Hallolacak sonra restore et
E yedekleme? -
quote:
Telefonu pc'ye tak, itunes'u aç, Jailbreak yapar gibi üst tuşa 5 sn basılı tut sonra iki tuşa 10 sn bas, sonra home tuşuna basılı tut. Hallolacak sonra restore et
Hocam Restore yapılabiliyor şuan, fakat benim amacım dosyalarıma(fotoğraflar ve rehber) bişey olmadan telefonu düzeltmem.
Eğer bunun bir çözümü yoksa bu Apple'in bir ayıbı olmalı, telefonu şarja taktım çıkardığımda recovery moda alınmıştı şimdi telefonumda ki her şeyi sıfırlamam çok kötü olur benim için. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathMachine27
quote:
Hocam Restore yapılabiliyor şuan, fakat benim amacım dosyalarıma(fotoğraflar ve rehber) bişey olmadan telefonu düzeltmem.
Eğer bunun bir çözümü yoksa bu Apple'in bir ayıbı olmalı, telefonu şarja taktım çıkardığımda recovery moda alınmıştı şimdi telefonumda ki her şeyi sıfırlamam çok kötü olur benim için.
iTools denedin mi sen? Ya da iCloud aktif ise rehberi oradan almayı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iTools cihazımı görmüyor, iCloud ta aktif değildi. -
Çözüm yok sanırım napalım 3 gün telefonsuz idare ediyorum yapıcak bir şey yok yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Restore yapıyorum. -
Kolay gelsin birader fotografa rehbere elveda de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X