Şimdi Ara

Iphone rehber problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
113.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar merhaba; dün whatsapp kullanırken birden kişilerimin olmadığını gördüm. Ancak çom ptoblem etmedim. Rehberimdeki kişilerde hiç bir problemim yoktu. Ancak sabah telefonum çalıdığında arayanın ismini görebilmeme rağmen arkasından rehbere girdiğimde hiç bir kişinin ve numaranın olmadığını farkettim. favorilerim duruyordu ancak isimleri yazmıyordu. Rehberimde de hiç bir kayıt yok. Bunun üzerine favorilerimden birinin adını yeniden kaydetmeye çalıştığımda beni rehberden attı. Buna benzer bir problem yaşayan varsa yada ne yapmam gerekteğini bilen varsa yardımınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Kişiler Görünmeme Sorunu ve Çözümleri

iPhone cihazlarında kişilerin görünmemesiyle karşılaşılması yaygın bir sorundur. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözüm yolları da buna göre değişiklik gösterir. İşte "iPhone kişiler görünmüyor" sorunu için bazı olası nedenler ve çözümler:

• iCloud Ayarları Kontrolü: Kişilerinizin iCloud hesabınızla senkronize olduğundan emin olun. Ayarlar > Kişiler > iCloud'u açıp kontrol edin.

• Rehber Uygulamasını Yeniden Başlatma: Rehber uygulamasını kapatın ve tekrar açın. Bu, uygulamada oluşabilecek geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.

• iPhone'u Yeniden Başlatma: Cihazınızı yeniden başlatmak, genel sistem hatalarını gidermeye yardımcı olabilir. Güç düğmesini basılı tutun ve ardından kaydırma çubuğunu kullanarak iPhone'u kapatın. Ardından cihazı tekrar açın.

• Kişi Kartının Silinmesi: Kişi kartınızın yanlışlıkla silinmiş olması mümkündür. Silinen kişileri kurtarmak için iCloud yedeklemesinden veya üçüncü taraf veri kurtarma yazılımlarından yararlanabilirsiniz.

• Kişiler için Sınırlamalar Kontrolü: Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Kısıtlamaları'na gidin. "İzin Verilen Uygulamalar" altında Rehber uygulamasının açık olduğundan emin olun.

• iOS Güncellemesi: iOS işletim sisteminizin en son sürüme güncellendiğinden emin olun. Güncellemeler genellikle böcekleri düzeltir ve performansı iyileştirir.

• Apple Destek ile İletişime Geçme: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir. Cihazınızda bir donanım sorunu olabilir veya daha fazla sorun giderme gerektiren karmaşık bir yazılım hatasıyla karşı karşıya olabilirsiniz.

Not: iCloud yedekleriniz yoksa silinen kişileri kurtaramayabilirsiniz. Bu nedenle, kişilerinizi düzenli olarak iCloud hesabınıza yedeklemeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rehbere girdiginizde sol ust kosede gruplar var
    Oraya tikladiginizda rehberinizin kayitli oldugu altyapilar vardir (icloud, facebook, hotmail) gibi
    Bunlarin uzerinde isaret olup olmadigina bakarmisiniz? (Eger no cevirdiginizde isim cikiyorsa muhtemelen bu adimla ilgili probleminiz vardir)
    Birde ayarlar mail kisiler takvimlerden kisiler sekmesinde saptanmis hesabi icloud yapin
    Boylece her yeni kayidi icloud veri tabaninda saklar, restore fabrika ayarlari vs durumunda yeniden rehberinizi ordan ceker

• quote:

Orijinalden alıntı: chaka

Rehbere girdiginizde sol ust kosede gruplar var
    Oraya tikladiginizda rehberinizin kayitli oldugu altyapilar vardir (icloud, facebook, hotmail) gibi
    Bunlarin uzerinde isaret olup olmadigina bakarmisiniz? (Eger no cevirdiginizde isim cikiyorsa muhtemelen bu adimla ilgili probleminiz vardir)
    Birde ayarlar mail kisiler takvimlerden kisiler sekmesinde saptanmis hesabi icloud yapin
    Boylece her yeni kayidi icloud veri tabaninda saklar, restore fabrika ayarlari vs durumunda yeniden rehberinizi ordan ceker

Şu anda rehberimdeki hiç bir kişiye ulaşamadığım gibi giden - gelen aramalarda isim göremiyorum. Bunun yanında yeni kişi ekleyemiyorum yukarıda görünen + işareti çıkmıyor. Hatta söylemiş olduğunuz gruplar seçeneği hiç görünmüyor. Yeni kişiyi numara çevirme ekranından ekranından eklemeye çalıştığımda yeni ekleme ekranı geliyor, bitti diyince giç kayıt yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguraycicek

quote:

Şu anda rehberimdeki hiç bir kişiye ulaşamadığım gibi giden - gelen aramalarda isim göremiyorum. Bunun yanında yeni kişi ekleyemiyorum yukarıda görünen + işareti çıkmıyor. Hatta söylemiş olduğunuz gruplar seçeneği hiç görünmüyor. Yeni kişiyi numara çevirme ekranından ekranından eklemeye çalıştığımda yeni ekleme ekranı geliyor, bitti diyince giç kayıt yapmıyor.

Cok ilginc bir sorun
    Peki icloud yedeklemesini kullaniyormuydunuz?

• quote:

quote:

quote:

Cok ilginc bir sorun
    Peki icloud yedeklemesini kullaniyormuydunuz?

Hayır. Itunes da yedeklerim var. Şimdi bir restore deneyeceğim umarım düzelir. İtunesten yedek yükleyerek bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum ama bilemem. Yapınca göreceğiz.

• Başkasıyla Apple ID'ini ortak kullanıyormusun, böyle bir durum varsa belki diğer kişi rehbere müdahale ediyorsa seninkiler de silinmiş olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bizim kankaya oldu jb var ise son yuklediğiniz tweak leri silin restart atın,bizimkinde işe yaramadı restore ettik ama sen bi dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apple id nizi ortak kullanıyorsanız büyüj ihtimal iCloud üzerinden eşleşme sonucu silinmiştir. Ya da jailbrek varsa eğer tweaklerin çakışmasından dolayı bir sorun olabilir. Eğer yedeğiniz varsa güzel bir restore atın

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Apple id nizi ortak kullanıyorsanız büyüj ihtimal iCloud üzerinden eşleşme sonucu silinmiştir. Ya da jailbrek varsa eğer tweaklerin çakışmasından dolayı bir sorun olabilir. Eğer yedeğiniz varsa güzel bir restore atın

Yok ortak kullanmıyorum ama sıkıntı rehberin silinmesi değil. Rehbere kayıt yapılamıyor yada hiç bir işlem uygulamama izin vermiyor. Numaraları göstermiyor. Muhtemelen jb den kaynaklıydı. Ancak restore yaptım düzelmedi. Eski yedeklerimden birini kurdum. Böylece düzeldi, ancak fotoğraflarım silinmiş oldu. son yedekten sadece fotoğraflarımı alma şansımız var mı?
  • quote:

quote:

Apple id nizi ortak kullanıyorsanız büyüj ihtimal iCloud üzerinden eşleşme sonucu silinmiştir. Ya da jailbrek varsa eğer tweaklerin çakışmasından dolayı bir sorun olabilir. Eğer yedeğiniz varsa güzel bir restore atın

Yok ortak kullanmıyorum ama sıkıntı rehberin silinmesi değil. Rehbere kayıt yapılamıyor yada hiç bir işlem uygulamama izin vermiyor. Numaraları göstermiyor. Muhtemelen jb den kaynaklıydı. Ancak restore yaptım düzelmedi. Eski yedeklerimden birini kurdum. Böylece düzeldi, ancak fotoğraflarım silinmiş oldu. son yedekten sadece fotoğraflarımı alma şansımız var mı?

Aynı problemi şu an ben yaşıyorum. Restore edersem ios versiyonu da değişecek. 6.1 ' den 6.1.3'e yükselecek ve JB yapma ihtimalim de kalkacak. Ne yapsak ne etsek bilmiyorum ya

• Bende benzer sorun yaşadım ama bi şekilde hallettim bi çok şey denedim ve sonunda düzeldi:) ama tam olarak nasıl yaptım bilmiyorum? Sorun sistem dısyalarındaki adressbook die bi klasörün silinmiş olması sanırım? Farklı bi cihazdan ifunbox yardımıyla o klasörü cihazımıza kopyalayıp iTunes ile eski yedeklerden birini cihaza atmak çözüm olabilir? Ben sanırım en son bunları yapmıştım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahirmete

quote:

quote:

Aynı problemi şu an ben yaşıyorum. Restore edersem ios versiyonu da değişecek. 6.1 ' den 6.1.3'e yükselecek ve JB yapma ihtimalim de kalkacak. Ne yapsak ne etsek bilmiyorum ya

Ben problemi aşamadım sorunu restore ederekten çözdüm ancak son yedeği yükleyince yine aynı problem oldu eski yedeklerden birini yükledim ve böylecek kurtulmuş oldum ama tabi ki jb den fedakarlık etmiş oldum. 25pp ile devam ediyorum tweaksiz.

• IPhone 4s var Ama aypisi Yok nerden ve nekadara alabilirim acilll

• quote:

Orijinalden alıntı: sheytan

IPhone 4s var Ama aypisi Yok nerden ve nekadara alabilirim acilll

Neyi nerden alırsın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog77

quote:

Orijinalden alıntı: sheytan

IPhone 4s var Ama aypisi Yok nerden ve nekadara alabilirim acilll

Neyi nerden alırsın ?

Ya telefonunun ip aypisimi ne kapatilmis 150-200 tl Ye filan aciyolarmis detayli bilgi sahibi varsa yardim etsin acil

• Durup duruken rehberin silinmesi ve kişi ekleyememe sorununa çözüm buldum. Forumları araştırdım ve restore ya da yazılım güncellemeden başka çözüm yok. Bu da jailbreakten vazgeçmek demek. Ama artık buna gerek yok.
    Yapılması gerekenler
    ibackupbot programının full sürümünü indirip kurun.
    Programı açın ve iphone bilgisayarınıza bağlayın.
    Programı açtıktan sonra sol tarafta daha önce itunes ile aldığınız yedekler görünecektir.
    Yedeklerinize tıkladığınızda "User İnformation Manager" kısmını göreceksiniz. HErhangi birine tıkladığınızda numaralarınızın orada olduğunu göreceksiniz.
    Numaraların üst kısmanda "Restore" yazan yere tıklayın program numaralarınız yükleyecek ve sonra telefonunuz kapanıp açılacak ve sorun çözüldü.
  • Selam yeni kayıt yapıyorum rehberde gözük miyor kişi beni ararsa adı çıkıyor ben rehberde bulamıyorum yardım bekliyorum

• rehbere tıkla sol üstte gruplara tıkla en üstte tüm kişileri göstere tıkla sorun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.