Şimdi Ara

Iphone Restore - Acil Yardım Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acemi bir Iphone 3g kulllanıcısıyım.
    Telefonu sıfırlamak amacıyla iTunes 'den Restore yapmak istedim. Restore işlemi sürerken 1015 hatası verdi ve telefon şuan araştırdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla Recovery mod 'da.

Bir türlü çözüm bulamadım. Bu restore işlemini nasıl sonlandıracağım?

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum saatlerdir uğraşıyorum..

Şimdiden teşekkürler

• Belirtmek isterim;

iPhone1,2_4.2.1_8C148_Restore.ipsw dosyasını indirdim ve shift+restore yaparak da denedim itunes da ancak 1015 hatası veriyor yine.

Dfu moda alamadım bir türlü sürek recovery mode da
  • verdiğim konuda 1. maddedeki şekilde cihazını kurtarabilirsin.

Yalnız önce host dosyasını videodaki gibi düzenle.

http://forum.donanimhaber.com/m_49612020/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49612020

kly gsln.
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, ancak aşağıdaki hatayı alıyorum.

You failed to Enter DFU. Please Try Again.

Dün geceden beri aynı hatayı veriyor iREB for ios 3.x to 4.x

Not : Telefon ABD'den geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turyeb -- 5 Temmuz 2011; 21:52:06 >
  • Arkadaşım bir ara ben de bu hatayı çok alıyordum sonra şu şekilde çözümü buldum belki faydası olur;
    ilk önce güncel itunes sürümünü bilgisayarına indir. Bir de revo uninstaller diye bir program var bunu indirip kur ve kurduktan sonra şu an bilgisayarında yüklü itunes uygulamasını ve tüm kayıtlarını silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve host dosyasının içerisini kontrol edin. Apple ile ilgili bir satır varsa bunları silin veya netten orjinal oynanmamış hosts dosyası bulup bununla yer değiştirin. Ardından yeni itunes uygulamasını kurun ve restore yapmayı deneyin. Bu şekilde bir çok kez bu hatalardan kurtuldum. Bir de bunları denemene rağmen dfu mode'dan çıkamadıysan en son çare olarak ama en son çare olarak tiny umbrella indirip remove dfu mode işlemini kullanın. işim olmadığı sürece takip edicem yorumlarınızı yardımcı olmaya çalışacağım umarım başarıyla atlatabilirsiniz sorununuzu. Kolay gelsin

• üşenmeyip yazdığınız için teşekkür ederim,

tinyumbrella programını denedim Exit Recovery dedim daha önce ancak tekrar recovery mode 'a girmişti.

Şuan dediğiniz üzere revo'yu indirdim kurdum, itunes 'u sileceğim. Eş zamanlı olarak da şuan iTunes'u indiriyorum.

Size sonucu bildiririm, teşekkürler:)
  • Durumun özetini tekrar yazayım;

Dün telefonun yavaşlığından bunalıp daha önce hiç gerçekleştirmediğim Restore işlemini telefonu recovery mode'a almadan yada herhangi bir işlem yapmadan itunes da restore'ye basarak yapmaya başladım.

Restore işlemi bitmeye yakınken bir anda 1015 hatası verdi. O hatadan beri telefonum recovery mode 'da.

Türlü şeyler denedim, farklı sürümlerde FW ler denedim ancak sonuç alamadım.

Recovery mode'dan çıkamıyorum, türlü DFU araçları denedim ancak bir işe yaramadı.

Telefon ABD den geldi, pasaporta işli. Cydia kuruluydu 2.sahibiyim daha önce ne tür işlemler uygulandı bilmiyorum.

Yardımcı olan/olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tiny umbrellayı en son çare olarak demiştim ama madem denediniz öyleyse hosts dosyasını değiştirin mutlaka. Herhangi bir arkadaşınızda oynanmamış hosts dosyası varsa onunla değiştirebilirsiniz. tiny umbrella ile start server diyip exit recovery mode diyince normalde eğer telefona yazılımı yüklemiş ancak mode'a girmişse çıkabiliyor demekki siz de yazılımı hiç yükleyemiyor. Siz dediğim yöntemi deneyin umarım faydalı olur işinize yarar biraz daha buralardayım takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Tiny umbrellayı en son çare olarak demiştim ama madem denediniz öyleyse hosts dosyasını değiştirin mutlaka. Herhangi bir arkadaşınızda oynanmamış hosts dosyası varsa onunla değiştirebilirsiniz. tiny umbrella ile start server diyip exit recovery mode diyince normalde eğer telefona yazılımı yüklemiş ancak mode'a girmişse çıkabiliyor demekki siz de yazılımı hiç yükleyemiyor. Siz dediğim yöntemi deneyin umarım faydalı olur işinize yarar biraz daha buralardayım takip ediyorum

Yok hocam olmadı yine 1015 hatası aldım. Bu gece olmazsa yarın bi telefoncuya gideceğim artık başka yapacak bir şey yok gibi.
  • Hocam temiz bir bilgisayara itunes kurup o şekilde deneyin birde bu tür hatalar sürekli çıkıyor ama bir şekilde bu yaptıklarımızla düzeliyor hosts dosyasını değiştirdinizmi? Neyse sağlık olsun yardımcı olamadığıma üzüldüm inşallah düzeltebilirsiniz. Hayırlı akşamlar diliyorum
  • Şimdi diğer bilgisayarıma geçip tekrar deneyeyim hocam, hosts değiştirmiştim ancak malesef.

ilginiz için çok teşekkür ederim :) size de hayırlı akşamlar dilerim
  • Diğer bilgisayarımda denediğimde de aynı hatayı alıyorum.
  • Sevgili arkadaşlar. vermiş olduğum linkteki dosyayı indirin.
    telefon itune a bağlanma ekranında takılıp kalmışken programı çalıştırım.
    ortada Recovery Mode Lood Fixed butonuna basıyoruz. orada göreceksiniz Set Auto-Boot True (fixed 1015 error / recovery loops) butonuna basıl.
    size sırası ile power ve home buton basıp çekme yaptıracak. sonra göreceksiniz sorunsuz açılmış :)

Hadi hayırlı olsun :)

http://hotfile.com/dl/109043298/c017301/iREB-r4.zip.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.