Şimdi Ara

İphone Restore Olmuyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • the iphone could not be restored an unkown error occurred (14) diye bir hata veriyor teli kullanamıyorum ekranda habire itunes e baglayın resmi cıkıyor ne yapmam lazım

Iphone 3G 8GB V 2.2 JB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverasas -- 24 Aralık 2008; 18:40:30 >

• iphone yi kullanamıyorum çıldırcam lutfen bi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverasas -- 24 Aralık 2008; 18:34:58 >
  • abicim cihazın 2g mi 3g mi versiyon ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 24 Aralık 2008; 18:42:01 >
  • duzelttim unutmsm prdn
  • Bu hata nasıl düzelir bilen yok mu yhaaa???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverasas -- 24 Aralık 2008; 20:01:51 >
  • bende de benzer bi sorun var
    sim look yapayim dedim beceremedim :)
    makina i tunes e baglan modunda kaldi
    1.1.4 indirip restore edmeye ugrastim onuda beceremedim hata vaeriyor
    versiyonum tahminlerime gore 1.1.1 (serialim 83841)
    not:makina elime ikinci el gecti daha once ne uyglamlara maruz kaldi bilmiyorum
    yardim edecek birileri varsa memmun olurum
    ha cozemessek n95 8gb ye devam
    merakla aldim merakla kurcaladim sonucunu merakla bekliyorum
    kalin saglicakla yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim
    :)

forumlari okumaya devam ediyorum bu arada simlok calismadi degil ben calistiramadim :)
  • Shift+Restore yaparak kendi indirdiginiz dosyadan yapmayin. Itunes kendisi indirip restore etsin.
  • cahillik iste !!!
    akudukca forumlari bilgileniyorum .
    cihazim 3g 8gb veben versiyonunu ve daha once ne tur uygulamalara maruz kaldigini bilmeden makinayi kilitledim (makina i tunes modunda kalmis idi).Su anda son care olarak itunesten update ve restore yaptim makina aciliyor (dogru sim karti takip aktive edin )modunda .elimde dogru simkart olmadigindan hala forumlari okumaya devam ediyorum .yine DH forumdan ogrendigim kadari ile jailbreak yapmaya ugrasiyorum ama bi turlu BECEREMIYORUM (olmuyor degil ben beceremiyorum :) )gerekli dosyalari indirdim ama icinde dogru simkart olmadigindan itunes le cihaza ulasamiyorum
    binbasi BLoWeR a tesekkur ederim cevapladigi icin
    kalin saglicakla
    not:isvecte yasiyorum teli arkadasim hediye etti sanirim biraz kullanmis simdi ben buna kutusu nerede versiyonu ne buradanmi usa danmi geldi gibi sorularda soramiyorm !n95 8 gb den sikildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lubof -- 28 Aralık 2008; 11:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lubof

cahillik iste !!!
    akudukca forumlari bilgileniyorum .
    cihazim 3g 8gb veben versiyonunu ve daha once ne tur uygulamalara maruz kaldigini bilmeden makinayi kilitledim (makina i tunes modunda kalmis idi).Su anda son care olarak itunesten update ve restore yaptim makina aciliyor (dogru sim karti takip aktive edin )modunda .elimde dogru simkart olmadigindan hala forumlari okumaya devam ediyorum .yine DH forumdan ogrendigim kadari ile jailbreak yapmaya ugrasiyorum ama bi turlu BECEREMIYORUM (olmuyor degil ben beceremiyorum :) )gerekli dosyalari indirdim ama icinde dogru simkart olmadigindan itunes le cihaza ulasamiyorum
    binbasi BLoWeR a tesekkur ederim cevapladigi icin
    kalin saglicakla
    not:isvecte yasiyorum teli arkadasim hediye etti sanirim biraz kullanmis simdi ben buna kutusu nerede versiyonu ne buradanmi usa danmi geldi gibi sorularda soramiyorm !n95 8 gb den sikildim

sorunu cozmeye basladim
    i tunes cihazi gormuyordu vede ben usb kablsu takili degilken itunes moduna gecirmeye calisiyorsum (acma ve menu tuslarini birlikte basma hadisesi) olmuyordu becerdim
    update ve restore yaptim versiyon 2.2
    makina acildi yarinda simlok olayini cozmeye calisacagim
    menunun icinde dil seceneklerinde TR de var sectim makina Turkce calisyor
    gelismelri bildirim yarin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.