Şimdi Ara

iphone restore yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki sene önce abd,den aldığım unlocked 2G iphonum var.. çektiğim resimleri kaydetmediği için restore yapıyım dedim ve yaptım..şuan da makinada hiç bişey yok, sadece acil aramalar için açılan bi numpad var.. itunes,a bağlamam gerektiğini gösteriyor, bağladığım zaman da simcard hatası weriyor.. bu telefonu atmalımıyım yoksa düzeltmenin bi yolu var mı? teşekkürler

• iTunes'a bağlayıp 3.1.3 version ı yükleyin daha sonra da

http://forum.donanimhaber.com/m_35613418/tm.htm

Bu konudakileri uygulayarak cihazı unlock edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 10 Mart 2010; 12:40:33 >
  • itunes'a bağlayıp herhangi bişey yapamıyorum çünkü bağladığım anda simcard hatası veriyor..
  • recovery moda alman gerekiyor cihazı yada doğrudan dfu ya alın tel kapalıyken home ve power tuşlarına aynı anda basılı tututun tel açıldıktan sonra elma logosu gelmeden 5 sn kadar bekle ve power tuşunu bırak home tuşuna basılı kalsın itunes uyarı verecektir ve cihazı restore etmen için izin verecektir shift te basılı tutup restoreye tıklayın açılan pencerede 3.1.3 versiyonunu seçin ve tamam deyin yükleme tamamlandıktan sonra bir üstteki mesajda arkadaşın verdiği linkten devam edin
  • yapıcak bişey yok
  • predouret yardımların için teşekkür ederim.. cihazı DFU mod,a aldım ve dediğin gibi shift,le beraber restore,a tıkladım fakat 3.1.3 version,u kayıtlı değil bilgisayarımda... bir iki yerden indirip seçip update etmeyi denedim ama olmadı.. shift+restore yapınca açılacan pencereden 3.1.3 versionunu seçebileceğim software,i nerden bulabilirim?? tekrar tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atrix soft brick yardım lutfen
    12 yıl önce açıldı
    iPhone İMEİ kaydı !Yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.