Şimdi Ara

Xiaomi Bootloader UNLOCK YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon Xiaomi Redmi Pro.Telefonu hb den aldım.Telefon güncelleme almıyor çünkü fake rom yüklü.Ve şu anki rom da birsürü bug var(4G kullanılamıyor).Ben de unlock yapıp global rom yüklemek istiyorum.Unlock için başvurdum kabul edildi.Sorunum şu ki unlock programında %99 a kadar sorunsuz geliyor ama sonunda "current account not bound to this device" hatası alıyorum.Telefondaki rom çin versiyonu değil global kararlı versiyon.Bir süre araştırdıktan sonra çin versiyonu olmayanlarda unlock işleminin başarısız olduğunu, bu yüzden de önce çin versiyonunun yüklenip ardından bootloader için unlock işleminin yapılması gerektiğini öğrendim.Miui sürümüm (MHQMIDG).Telefon çin versiyonu olmadığı için unlock edemiyorum.Çünkü unlock programında Satan firma nasıl bir düzenleme yaptıysa geliştirici seçeneklerindeki "unlock status" butonu bile yok.Edl den yüklemeye çalıştım(edl kablosu olmadan) ama edl ye geçmek istediğimde adb hata veriyor "remote:unknown command" diyor.Sonuç olarak unlock yapamıyorum.

• aynısı bende var şuan nasıl çözdünüz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.