Bildirim
iphone sağlık uygulaması 4S de çalışmıyor mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
5s de m7 var o adım sayıyor bildiim kadarıyla, o yüzden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rith
5s de m7 var o adım sayıyor bildiim kadarıyla, o yüzden.
evet sanırım haklısın işlemci çipindeki sensör'den kaynaklı. -
Bu sağlık uygulaması madem 4s de çalışmıyor neden güncelleme ile geldi anlamadım. Uygulama silinmiyor da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerleşik uygulama hocam. Mecbur
quote:
Orijinalden alıntı: canbrk
Bu sağlık uygulaması madem 4s de çalışmıyor neden güncelleme ile geldi anlamadım. Uygulama silinmiyor da.
Passbook'ta var uzun süredir ama pek yaygınlaşmadı. Gerçi kolay değil yatırım gerekiyor böyle şeyler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz kurcaladım ama bende de çalışmıyor
Me - Runtastic - pedometer gibi uygulamalar, açıkken aktardığı verileri sağlık bölümüne aktarıyor. Sadece adım sayar işe yarıyor. 5S de 6 ve plus da mükemmel çıkılan katı vs herşeyi hesaplıyor. Ama 4S de para etmez. -
Ben de fark ettim, 6'da arka planda adım, çıkılan kat sayıyor, 4S'te bu yok..
ne gerek var saglık uygulamasına zaten sen o teli alırken calısıp saglıgından oluyon sonra bide uygulala istiyon
5 dede calismiyo saglik uygulamasi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 kullanıyorum sağlık uygulamasını pek çözemedim, çıkılan katı da pek doğru hesaplamıyor gibi
bu tarz proğramlar sağlıklı çalışmıyor bu işler için daha profösyönel cihazlar var. Belki 10 15 güncelleme ile adam olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X