Şimdi Ara

İphone sahibi vefat etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyide vefat eden kişinin yakınları telefon şifresini nasıl bilmez ? İllaki birileri biliyordur , arkadaşları vs gibi.
  • bilmeyebilirler gayet doğal bence. Bazısı paylaşır bazısı ketumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bildigim kdariyla internet uzerindeki hesaplar, kisi olunce varislerine kaliyor. Applea basvurun belki yardimci olurlar. Olmadi zaten acilacak veraset davasinda bu telefon durumunu da hakime anlatin, belki karara ekleme yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farzediyorum ki doğru söylüyorsunuz .

NET.
    KESİNLİKLE.
    BAŞKA BİR İHTİMAL OLMAYACAK ŞEKİLDE.

o telefonu applestore'daki geniuslar haricinde kimse AÇAMAZ !

eğer elinizde fatura yok ise GENİUS DAHİL o telefonu açamaz. AÇMAZLAR !

"bizim eniştenin tanıdığı bi telefoncu halleşiyormuş" gibi gayri resmi yöntemlere gelince...

FBİ bile AÇAMADI bir iphone 5'i...ve apple, fbı a telefonun şifresini VERMEDI ! haftalarca gündem oldu , Allah askına size mi verecek telefonun şifresini ?

BENİM,KRALİ KRALİÇESİ ERBABİ BENİM diyen telefoncu o telefonun kilit ekranını AŞAMAZ.

yani, telefonun vefat eden yakınınıza ait olduğunu bize değil applestore'a ispatlamanız lazım.

ve bunun icinde tek bir yol var...

FATURA OLACAK FATURA.

• occautta O kullanıcısına yanıt
    kendimi savaşa gidiyomuş gibi hissettim nedense

edit: yok yok flash tv izliyomuş gibi hissettim. "bugüne özel! evet, yanlış duymadınız sadece bugüne özel 19 tl ye satıyoruz. kargo ücretide yalnızca 79 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 19 Eylül 2016; 20:41:57 >
  • sanirim bu mesajımdan sonra konu kapanmıştır 😂

• Daha evvel kullandığım telefonu Amerika'dan bir arkadaşım getirmişti. Cihazın ilk kullanıcı bendim. Sıkıntı çıktığında bir başka arkadaşım Amerika'dan değişim yaptırdı. Ben de Zorlu'daki Apple Store'a gittim. "Faturada arkadaşımın ismi yazıyor çünkü o alıp bana getirmişti" dediğimde "Sıkıntı yok, cihaz sizin gözüküyor dediler."

Yani cihazdaki hesaplar vefat eden kişiye aitse, merhumun varisi ölüm belgesi götürerek, yanında fatura olmasa da işlem yaptırabilir. Aksi halde fatura olması gerekmektedir.
  • forumun db si yakında bu tarz konular yüzünden patlayacak
  • occautta O kullanıcısına yanıt
    Kapandı harbiden

• imperiOsus kullanıcısına yanıt
    Dostum senin gibileri seçipte mi gönderiyorlar. Hayat senin için sosyal medyadan ibaret olmuş ve anlaşılan zor bir dönem geçirmişsin. Az gerçeklere atıldığında vay be buda başımıza geliyormuş dersin umarım. İnsanlara hırsız demeden, bazı olgunluklara erişmen umudumla sana eyvallah .
    Ve diğer arkadaşlar, ben zaten sizin kadar işi bilsem burda boş konuşan adamların ağız kokusunu çekmezdim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum eksik olmasınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • appel müşteri hizmeterini ara usta yanlış yerde cevap arıyorsun. burada her türden insan var kimin ne olduğu belli değil...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.