Bildirim
İphone sahibi vefat etti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hiç inandırıcı gelmedi bana bu söyledikleriniz kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalıntı olaylarına kafanızın döneceğini bende düşündüm, önyargılı cevap vereceğinize yardımcı olabileceğinizi söyleyin bende kanıtlıyım kendmi -
bence git polise bu telefonu buldum de ver onlara, böyle dalavere yapma -
Bence boş dalavereyi siz yapmayın burda. Hangi hırsız yada uyanık oturur burda konu açar sizin gibi uyanık geçinenlerle muhatap olur. Satar telefoncuya bakmaz arkasına boş adamlar sizi. -
Öyle yazarsanız bende önyargılı düşünürüm madem yakınınız faturası kutusu felan vardır öğrenirsiniz ordan sifresini
Telefon zaten 4s . Kutusu faturası mı kalır. -
Bu iphone sahipleride kendini ölümsüz zannediyor galiba.
Gerçek yada değil ben orasıyla ilgilenmiyorum. Zaten de cihazı açmanın tek yolu faturayla apple a başvurmak başka türlü şifreyi bilmeden açamazsınız telefonu.
Neden açmak istiyorsunuz
Tim cook öldü sandım :/
Faturası yok ise birinci dereceden akrabası applestore a gidip imei ile belki yardımcı olunabilir. İkinci el ise hiç şansın yok.
Herkesin doğrusu yalanı kendine. Haram her lokma kişinin kendisinden değilse çoluk çocuğundan çıkar.
Çözümü söyleyip geçerim gerisi kişinin kişiliği ve vicdanını ilgilendirir.
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Tim cook öldü sandım :/
Bende steve jobs ın öldüğünü yeni öğrenen bi vatandaş sanmıştım
Konuya gelicek olurdak fatura varsa apple açar yoksa yapıcak bişey yok.
illegal yollardan bi ihtimal açtırılabilir ondada bilgiler silinebilir. Eğer cihaz çalıntıysa cihazın değerinden çok açtırmaya para verirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
direk olumsuz cevap yazan arkadaşlara itafen bir düşünün,
iphone hakkında bilgi sahibi değilsiniz, bir yakınınız vefat ediyor telefonunu açıp içindeki fotoğrafı bir şeyi almak istiyorsunuz veya bi anı bulmak istiyorsunuz. böyle bir konu açıyorsunuz ve direk hırsız damgası yiyorsunuz.
şahsen başıma gelse üzüntü duyarım. bu yaklaşımınızı hiç doğru bulmadım ki cihaz 4s açılıp satılsa kaç para edecek 200-300 lira mı ?
---
konu sahibine cevap olarakta,
kilitlenen şifresi bilinmeyen bir iphone'yi açmak imkansız diye biliyorum. jailbreak olsa belki bir şans olabilir fakat mevcut durumunuzda açılmaz şifre girmedikçe.
üstte bir arkadaşta söylemiş elinizde fatura olsa apple'a başvurabilirdiniz fakat faturasız yardımcı olmazlar. -
Önyargılı arkaşlara tek isteğim aynı önyargı damgasını inşallah Birgün yerler. Apple dam randevu aldık aradılar durumu anlattık ölüm belgesi vs söyledik. Telefonu tahattüt ile operatörle aldığını biliyorduk. Onlar ile görüşün dedi zaten apple da. Apple bile bazı insanlar gibi önyargılı girmedi olaya. Yorum yazan herkese teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin gibiler hiç inandırıcı gelmiyor bana. Bu kadar soğukkanlı ve bilgi sahibi olan arkadaşlar kusura bakmasın da hırsız bence. En son yapmanız gerekeni şimdi yapıyorsunuz. Yasal ve daha garantili yollar varken siz gelip burdan yardım istiyorsunuz. Konu açalı bir gün olmamamış maşaallah bir sürü iş yapmışsınız bile. Yok hat üzerine alınmış da yok apple randevu vermiş de...
Çok kısa sürede bu kadar çelişki olmaz arkadaşım. Sonra arkadaşlar niye böyle düşünüyor deme.
Hatta bence telefon daha üst bir model. Şifresini tahmin ettin tutmadı. 1 yıl falan bekleme süresine girmiştir. Son çare burdan bilgi sahibi arkadaşları kandırırım umuduyla konu açtın. Ben sana söyleyeyim çözümü 100 dolara satılan cihazlar var şifre kırıcı. Bu telefonu sermaye yap al o cihazı. Sonraki işlerinde rahat edersin. Buraya gelip de milleti rahatsız etmezsin
Sizin açma imkanınız yok.
Cihazı nereden aldınız bilmiyorum. Eger aldığınız yere gidip, geriye dönük faturasını çıkartabilirseniz, fatura ile Apple'- başvuruyorsunuz (telefon uzerinden). Sonrasında onlar bir değerlendirme yapıyor ve uygun görülürse size sıfırlama linki gönderiyorlar.
Eger ki faturanız yoksa, yapacağınız sey yasal yollardan Apple'a başvurmanız ve mahkeme kararıyla açtırmayız. Apple, mahkeme kararı karşılığında cihazın şifresini sıfırlayacaktır.
FBI açamıyor şifreyi adamlar apple ile birbirine girdi bizim akıllı da gelmiş burada şifreyi nasıl açarım diyor.
Götür apple store'a anlat derdini, ikna olurlarsa açarlar. fakat çalıntı vs kaydı varsa orada gözaltına alınmayı da göze al -
Açamazsan da, telefonculara okur. Onlar parçalamak için satın alıyorlar. -
Başın belaya gircek okut hemen elden çıkart cihazı birdaha da milletin cihazını çalıp konu açma
Benzer içerikler
- app store"dan uygulama indiremiyorum fatura bilgisi istiyor
- yurtdışı telefon değişim belgesi
- iphone 11 şarjı ne kadar gidiyor
- almanya tax free hesaplama
- iphone 15 kronik sorunları
- iphone boyutları
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- iphone 14 pro kamera özellikleri
- silinen numaraları geri getirme
- iphone 12 radyasyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X