bendeki de boyle. buyuk ihtimal orijinaldir, degilsede tmobile beni kaziklamistir :)
iphone 4 lerin sarj aleti bu sekil...
Arkadaşlar orjinal şarj aletidir bu takmayın kafanıza,son çıkan serilerin kutusu öncekilere göre daha slim ve şarj aleti ise böyle daha ufak ve kullanışlı.
Bu şarj adaptörü'nün model numarasını bilen var mı ? (Prize giren kısımda yazar)
Modeli a1300
Bizimkiler takoz gibi bu baya kibarmış. Taşınabilirlik açısından da çok güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
Yeni konu açmadan bir bilgi daha ekleyeyim.İphone 3gs aylarca yok sattı abim cihazı 15 gün önce 0 aldı ama 21.hafta üretimi bu büyük şans bence
Hocam o 2010 21. hafta. 39. hafta olayı 2009 cihazları için geçerli. Slim kutulu tüm cihazlar 2010 üretimidir.
slim kutu nedir hocam
quote:
slim kutu nedir hocam
Eskilerin şarj aleti kocaman olduğu için kutuları da kalın. Slimler böyle şarj aleti olan ince kutulular.
anladım hocam evet dediğin gibi eski kutuyuda buldum karşılaştırdım daha alçak yeni kutu
orjinali bu benımde aynısı media marktan aldım 2010 uretımlerde bu sarj aletı var
ben yan sanayi aldım 20 tl ye aynısı yav
quote:
Orijinalden alıntı: carpediem81
ben yan sanayi aldım 20 tl ye aynısı yav
20 Tl yan sanayiye çok değil mi hocam.Ayrıca cihazın kasasının aynısını yapıyorlar şarj aletini mi yapamayacaklar.
orjinal hocam ben 3 tane 3gs elimden geçti 3 dende buçıktı
quote:
Modeli a1300
Aynı cihazı bıraktığım servisten gelen mesajda '' A1205 model cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmıştır'' ibaresini görünce rahatsız olmuştum. Neyse ki aynısı ile değişim yapmışlar. Tekrar teşekkürler.
Rica ederim
ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ FOTODA BAHSİ GEÇEN ŞARZ ALETİ TURKELLDE 35 TL ORJİNALMİDİR IPOD TOUCHUM İÇİN ALMAK MİSTİYORUM AMA ORJİNAL OLDUĞUNU NERDEN ANLAYACAĞIM
orj.
Genpa garantili olarak alınan 3gs içindende resimdeki gibi çıktı.
aldığım 16GB İphone4'ün içinden aynı şarj aleti çıktı..
arkadaşlar benim orjinal şarj aletim kayboldu bunun aynısını istanbulda nerden bulabilirim? aynısını istiyorum ama öbür kalın ve büyük olanlardan istemiyorum ve orjinal olmalı