Şimdi Ara

İphone şarj aleti orjinal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki de boyle. buyuk ihtimal orijinaldir, degilsede tmobile beni kaziklamistir :)
  • iphone 4 lerin sarj aleti bu sekil...
  • Arkadaşlar orjinal şarj aletidir bu takmayın kafanıza,son çıkan serilerin kutusu öncekilere göre daha slim ve şarj aleti ise böyle daha ufak ve kullanışlı.
  • Bu şarj adaptörü'nün model numarasını bilen var mı ? (Prize giren kısımda yazar)
  • Modeli a1300
  • Bizimkiler takoz gibi bu baya kibarmış. Taşınabilirlik açısından da çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Yeni konu açmadan bir bilgi daha ekleyeyim.İphone 3gs aylarca yok sattı abim cihazı 15 gün önce 0 aldı ama 21.hafta üretimi bu büyük şans bence

Hocam o 2010 21. hafta. 39. hafta olayı 2009 cihazları için geçerli. Slim kutulu tüm cihazlar 2010 üretimidir.
  • slim kutu nedir hocam
  • quote:

slim kutu nedir hocam

Eskilerin şarj aleti kocaman olduğu için kutuları da kalın. Slimler böyle şarj aleti olan ince kutulular.
  • anladım hocam evet dediğin gibi eski kutuyuda buldum karşılaştırdım daha alçak yeni kutu
  • orjinali bu benımde aynısı media marktan aldım 2010 uretımlerde bu sarj aletı var
  • ben yan sanayi aldım 20 tl ye aynısı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem81

ben yan sanayi aldım 20 tl ye aynısı yav

20 Tl yan sanayiye çok değil mi hocam.Ayrıca cihazın kasasının aynısını yapıyorlar şarj aletini mi yapamayacaklar.
  • orjinal hocam ben 3 tane 3gs elimden geçti 3 dende buçıktı
  • quote:

Modeli a1300

Aynı cihazı bıraktığım servisten gelen mesajda '' A1205 model cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmıştır'' ibaresini görünce rahatsız olmuştum. Neyse ki aynısı ile değişim yapmışlar. Tekrar teşekkürler.
  • Rica ederim
  • ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ FOTODA BAHSİ GEÇEN ŞARZ ALETİ TURKELLDE 35 TL ORJİNALMİDİR IPOD TOUCHUM İÇİN ALMAK MİSTİYORUM AMA ORJİNAL OLDUĞUNU NERDEN ANLAYACAĞIM
  • orj.

Genpa garantili olarak alınan 3gs içindende resimdeki gibi çıktı.
  • aldığım 16GB İphone4'ün içinden aynı şarj aleti çıktı..
  • arkadaşlar benim orjinal şarj aletim kayboldu bunun aynısını istanbulda nerden bulabilirim? aynısını istiyorum ama öbür kalın ve büyük olanlardan istemiyorum ve orjinal olmalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.