Şimdi Ara

İphone şarj aleti orjinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar abim geçen hafta 3gs aldı içinden bu şarj aleti çıkmış satan orjinal demiş.Ancak ben hiçbir yerde bu şarj aleti ile ilgili bilgi bulamadım ayrıca iphone 21.hafta üretimi.Orjinal diyeceğim daha önce hiçbir yerde görmedim.sahte diyeceğim çok kaliteli bir alet.Sizin bu şarj aletinin orjinalliiği hakkında bir bilginiz var mı?Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 24 Ağustos 2010; 20:25:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Arkadaşlar abim geçen hafta 3gs aldı içinden bu şarj aleti çıkmış satan orjinal demiş.Ancak ben hiçbir yerde bu şarj aleti ile ilgili bilgi bulamadım ayrıca iphone 21.hafta üretimi.Sizin bu şarj aletinin orjinalliiği hakkında bir bilginiz var mı?Teşekkürler

Hocam Şarj Aletini Görmeden Orjinal Olup Olmadığını Nereden Anlayacağız ? Üzerinde Hiç Bir Şey Yazmiyorsa Muhtemelen Orjinal Değildir Ama , Görmeden de Paçayi Sivamak Olmaz Yani.
  • quote:

Abin Kaç Paraya Satin Almiş Bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldpassword

quote:

Abin Kaç Paraya Satin Almiş Bunu ?
    Kutunun içinden çıkmış ayrı olarak almamış.Görmeden derken resimden şekli mi anlaşılmıyor demek istedin.Şöyle de sorabilirim son zamanlarda iphone alıpta kutusundan bu tipte şarj aleti oldu mu?
    Bir resim daha ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 24 Ağustos 2010; 22:08:21 >

• Yuva kısmını çok merak ettim zahmet olmazsa bir de o acıdan fotograf koyabilir mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Yuva kısmını çok merak ettim zahmet olmazsa bir de o acıdan fotograf koyabilir mısın?
    Benim şarj aleti "L" şeklinde ama bu orjinal mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Benim şarj aleti "L" şeklinde ama bu orjinal mi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bende nisan gibi aldim 3gs ve benim sarj aletim de bu sekilde.
  • Ben iphone 2gden beri iphone kullanıyorum ama hiç bu tarz bir şarj aleti görmemiştim acaba adam orjinalini kendine mı aldı diye merak ettim.
    Diger Resmi biraz sonra ekliyorum hocam
  • quote:

Yuva kısmını çok merak ettim zahmet olmazsa bir de o acıdan fotograf koyabilir mısın?

Buda Kapı tarafından resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 24 Ağustos 2010; 22:34:04 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bendekinin aynısı gempa garantili almıştım orjinal kutusunun içinden çıkan sarj aparatının aynısı merak etme orjinal şüphen olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

bendekinin aynısı gempa garantili almıştım orjinal kutusunun içinden çıkan sarj aparatının aynısı merak etme orjinal şüphen olmasın

Alıntıları Göster
    Orjinal kardeşim 50. hafta üretimi 3gs var içerisinden aynı adaptör çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Orjinal kardeşim 50. hafta üretimi 3gs var içerisinden aynı adaptör çıktı.

Alıntıları Göster
    Kalitesinden belliydi aslında ama nette herhangi bir bilgiye ulaşamayınca şüphelendim.Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Kalitesinden belliydi aslında ama nette herhangi bir bilgiye ulaşamayınca şüphelendim.Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Yeni konu açmadan bir bilgi daha ekleyeyim.İphone 3gs aylarca yok sattı abim cihazı 15 gün önce 0 aldı ama 21.hafta üretimi bu büyük şans bence
  • quote:

Yeni konu açmadan bir bilgi daha ekleyeyim.İphone 3gs aylarca yok sattı abim cihazı 15 gün önce 0 aldı ama 21.hafta üretimi bu büyük şans bence

Alıntıları Göster
    ben de vatandan almıştım iphone telefonumu. aynı şarj aletinden çıktı. iyi ki de bu çıkmış. bence çok şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx20001

ben de vatandan almıştım iphone telefonumu. aynı şarj aletinden çıktı. iyi ki de bu çıkmış. bence çok şık.

Alıntıları Göster
    Orijinale Benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldpassword

Orijinale Benziyor.

Alıntıları Göster
    Evet bence de daha şık ve digerine göre daha mobil
  • quote:

Evet bence de daha şık ve digerine göre daha mobil

Alıntıları Göster
    ince ve ufak olmasi çok avantajlı bi yere götüreceğiniz zaman cebinizde fazla yer işgal etmiyor
  • quote:

quote:

Bu adresteki enaltta aksesuar kısmındaki resme benziyor ama ordaki dörtgen, senin resminde altıgen. İlginç geldi bana.http://www.apple.com/iphone/specs.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

quote:

Bu adresteki enaltta aksesuar kısmındaki resme benziyor ama ordaki dörtgen, senin resminde altıgen. İlginç geldi bana.http://www.apple.com/iphone/specs.html

Alıntıları Göster
    Ablamın 4-5 ay önce sıfır aldığı 3GS dende bu çıkmıştı.
    Bence en iyisi bu ama.
    Küçücük ne güzel.

• Evet hocam o şarj aletini biliyorum genelde apple ın harici sattığı şarj aleti o ve benim iphone 2 g'nin kutusundan da o çıkmıştı.ama bu şarj aleti gerçekten çok güzel orjinal olduğunu duyunca ben çöktüm zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.