Bildirim
İphone Sarjı İle İpad 2 Sarz Etmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorun yaratır
iPad şarjı ile iphone u şarj edersen pil ömründen yer uzun vadede arada ufakda olsa bi fark var ama ben yapıyorum sonuçta öle yada böle az gidiyo şarj gözle görülür bir etkiyi sana 1,5 sene sonra yaşatır.
Kullanıma göre de deişir günde 100 kere tak çıkar yapıyosan ayrı günde 1 takıyosan ayrı
iPhone şarjı ile ipadi şarj edersende (tabi cihazın doluluğu vs gibi olaylarda etkiliyo) pek dert olmaz.
kendim için söylüyorum 4-5 saatte orjinal ile 5-6 saat iphone kablosu ile sürüyo. -
Bende Biliyorum Daha Uzun Sürede Şarj Ediyor Ben Makineye Zarar Vermesinden Kast Ediyorum Pil Ömrü Kısalması Falan.Geceden Sabaha 2 Günde 1 Falan Takıyorum.Zaten 15 Gün Sonra İpad Orjinal Alcam 15 Güne Sorun Yaratmaz Heralde...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X