Şimdi Ara

Iphone ve powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu powerbank ler hep Androide göre girişlere sahip oluyor bunun sebebi ne sizce? dahası bu aletleri şarj etmek için prizden başka bir kablomu almalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lightning kablosu orijinal olmalı şarj için dolayısı ile powerbank ile birlikte satıldığında maliyeti arttıyor. Şarj için powerbank kutusu içinde USB şarj kablosu -bazı modellerde çoklu uç- çıkıyor genelde. Bu sebeble bilgisayardan veya USB şarj cihazı ile şarj etmeniz gerekmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

lightning kablosu orijinal olmalı şarj için dolayısı ile powerbank ile birlikte satıldığında maliyeti arttıyor. Şarj için powerbank kutusu içinde USB şarj kablosu -bazı modellerde çoklu uç- çıkıyor genelde. Bu sebeble bilgisayardan veya USB şarj cihazı ile şarj etmeniz gerekmekte.

Usb ile şarj edilen power bankın pili 1 ay demeden cortlar. Orjinal bir adaptör gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iphone un prizine powerbank in usb sini takıp şarj ediyorum taşınabilir pilimi. Bir senedir aralıksız kullanıyorum bişi olmadı daha sony marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 15 Ekim 2015; 22:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Ben iphone un prizine powerbank in usb sini takıp şarj ediyorum taşınabilir pilimi. Bir senedir aralıksız kullanıyorum bişi olmadı daha sony marka

powerbankin android ucu ne oluyor onada dönüştürücü mü takıyosunuz?

• Powerbank i şarjlamak için olanı soruyorsanız o kutunun içinden ürünle beraber çıkmıştı.

• Ayrı bir iphone kablosu alın powerbankla beraber yanınızda taşırsınız.

Powerbankı da telefonun orjinal adaptörüyle şarj edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: smilyben

lightning kablosu orijinal olmalı şarj için dolayısı ile powerbank ile birlikte satıldığında maliyeti arttıyor. Şarj için powerbank kutusu içinde USB şarj kablosu -bazı modellerde çoklu uç- çıkıyor genelde. Bu sebeble bilgisayardan veya USB şarj cihazı ile şarj etmeniz gerekmekte.

Usb ile şarj edilen power bankın pili 1 ay demeden cortlar. Orjinal bir adaptör gerekli.

GP powerbank aldım. içinden adaptör gelmedi. samsungun 2 amperlik şarj cihazıyla şarj ediyorum. bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
  • Merhaba bende çok araştırdım. Xiaomi 10400 mah buldum iyi olarak şimdi telefonun kendisine zarar gelip pil ve batarya zarar görmesin diye telefonun orjinal kablosunu mu kullanmalıyım yani bunların zararı var mı sizce? Telefonun sağlığı için kablo mu daha çok önemli yoksa adaptör mü? Adaptörden kastım prize taktığımız küçük şey yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın. Bunu merak ediyorum.
    Bu cihazı kullanan arkadaş ben prizi unuttum bile diyordu, bir sorunla karşılaşmadı hiç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guziide -- 16 Ekim 2015; 3:03:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 49gggg91

Merhaba bende çok araştırdım. Xiaomi 10400 mah buldum iyi olarak şimdi telefonun kendisine zarar gelip pil ve batarya zarar görmesin diye telefonun orjinal kablosunu mu kullanmalıyım yani bunların zararı var mı sizce? Telefonun sağlığı için kablo mu daha çok önemli yoksa adaptör mü? Adaptörden kastım prize taktığımız küçük şey yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın. Bunu merak ediyorum.
    Bu cihazı kullanan arkadaş ben prizi unuttum bile diyordu, bir sorunla karşılaşmadı hiç..

bende aynı powerbankı aldım sorun olacağını düşünmüyorum, adaptörde 5v veriyor powerbankta, tabi orjinal kablosu ile şarj ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 16 Ekim 2015; 11:19:38 >
  • Bende Powerbank almayı düşünüyorum fakat orjinal kablomla şarj etmem gerekiyor ve yanımda kabloyu taşımam problem olcağı, kutudan micro usb çıktığı için şuanlık düşünceme ara vermek zorundayım

• ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Hangi orjinal kablo telefonun mu powebankn mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 49gggg91

Hangi orjinal kablo telefonun mu powebankn mı?

pb yi kendi kablosu telefonuda kendi orj kablosu ile
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk E.

Bende Powerbank almayı düşünüyorum fakat orjinal kablomla şarj etmem gerekiyor ve yanımda kabloyu taşımam problem olcağı, kutudan micro usb çıktığı için şuanlık düşünceme ara vermek zorundayım

Bende sizin gibi düşünüyordum fakat bu ürünü aldıktan sonra taşımak zor olmuyor.

Iphone ve powerbank

Kutudan çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.